| stropescgagici a întrebat:

Fetelor, daca un baiat v-ar oferi 1 mie de euro sa faceti sex cu el ati accepta? Vreau sa fiti sincerehappy

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Accepta cu 200€ cand le cauti pe drum

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Tear tranti in pat fetele pentru suma aia dar NU vor recunoaste niciodata

| neutrino a răspuns:

Fara intentia de a te jigni, se pare ca ai o parere foarte proasta despre femei, in genere. Sa fie oare efectul strugurilor acri? Nu neglija faptul ca si pe tine tot o femeie ti-a dat viata. Faptul ca pe lumea aceasta exista femei, ca si barbati, de o proasta moralitate, nu trebuie sa te faca sa generalizezi acest fenomen. O seara buna iti doresc si citeste de doua ori raspunsul meu, inainte de a ma injura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-s femeie și nici gay, dar presupun că ai primit o ofertă, de aceea întrebi, dacă nu de curiozitate. Ideea e cam aceiași. Nu se prea merită să îți pierzi demnitatea pentru suma respectivă. Adică să zicem că o faci, dar după aceea o să-ți vină să de sinucizi de nervi, de rușine, etc.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma abtin sa comentez un astfel de raspuns. rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Eh în copilărie, niște rude mi-au dat niște bani să fac streaptis. laughing
Evident nu era cine știe ce sumă, dar na la vârsta aia făceam orice prostie. După noapte aia nu m-am mai simțit tocmai bine, șimteam că intru în pământ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleoo, cred ca ramura a ipocriziei mai gretoasa si mai libidinoasa decat asta cu demnitatea nu exista.

hey, news flash: toate si toti ar face-o pentru suma aia de bani, cel putin romanasul de rand ar face-o, si chiar pe bani mai putini de atat.
treaba e ca mai nimeni nu ar recunoaste.

si e doar sex, ffs!
iti dai seama ce rusine...ce scarbosenie!

de fapt, toate intrebarile astea cu "ati face sex pentru suma X?" sunt absolut stupide.
in primul rand ca e doar sex, deci originalitate 0.
dati dreacu exemple din astea, scarboase, ceva ce majoritatii ii e teama sa incerce, sau sa faca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bleah

| FoundYouLover a răspuns:

Dacă aș crede că am vreo șansă să-l păcălesc, i-as spune că accept. Apoi as face tot ce pot ca să-l îmbăt prin oraș și la el acasă, încercând în același timp să aflu unde sunt banii, l-as întinde pe pat, l-as sărută si dezbracă încercând să-l țin imobilizat ca si cum as vrea un sex cu legat de pat, apoi el înainte să ajungem la sex ar adormi, iar eu i-aș lua frumușel banii si as pleca. Dimineata el ar deschide ochii, dezbrăcat si mahmur, prea mahmur ca să-și amintească ceva, si vazandu-se așa ar crede că am făcut sex si eu am plecat devreme și ar crede că nu-și amintește nimic de asta din cauza mahmurelii.

| Sp1r1d0n a răspuns:

In mod normal accepta, majoritatea femeilor, pentru ca nu este o suma mica de care sa te poti lipsi in orice moment. Chiar si o femeie care nu este o tarfa ar accepta tot din acelasi motiv.