Nu sunt fata, dar eu zic ca te pot lamuri.
Si fetele fac sex de placere. Nu toate, nu cu oricine, nu oricand. DAR: exista foarte multe 'prietenii cu beneficii', intre fete si baieti, care se deruleaza cam asa: fata face tot posibilul sa fie independenta, nu are o relatie oficiala; baiatul e independent, nici el nu vrea o relatie de lunga durata. Cei doi se inteleg foarte bine, se respecta, sunt prieteni. Baiatul o mai ajuta cu diverse chestii, de exemplu o duce cu masina, ii da chiar si bani, sau ii cumpara diverse chestii (de care are nevoie), fata se culca cu el 'ca intre prieteni'. Amandoi au de castigat, si fata nu poate fi considerata curva in nici un caz, ca sexul e ceva normal, iar intre ei exista o prietenie bazata in primul rand pe respect.
Cand un incuiat la minte afla de o asemenea 'relatie', normal ca intelege doar ca "aia se f te pe bani". Dar nu poti compara o fata implicata intr-o "prietenie cu beneficii", cu o prostituata.
Cat despre o suma de bani asa, pentru o ora de sex, ca propunere seaca, doar prostituatele ar accepta, daca nu cunosc persoana.
Un raspuns excelent, rarisim asa om cu mintea deschisa si matura
Ti-as da chiar eu funda pentru acest raspuns.Bine punctat!
Si daca baiatul arata bine?
Pe bani? Nici daca arata ca Nick Bateman
Ok nu pe bani dar asa de placere nu?
Aia e prostituata, dama de companie. Ori e doar sex ori intervin si bani la mijloc. Nu citi postul lui Turbina ca orbesti, deja la mine isi face efectul.
Nu! Stii de ce? Pentru ca acea suma de bani o pot castiga si singura prin munca cinstita!
Ok, nu pe bani dar asa de placere nu?
Nup! Dacă vreau plăcere, de ce nu fac cu al meu... Adica logică! Dacă ai cu cine, faci daca nu, nu. ☺
silwiuandreie întreabă:
Unul20111996 întreabă:
stropescgagici întreabă: