Asa s-a intamplat in liceu cu un coleg de clasa cu care eu credeam ca nu am nimic in comun. M-a invitat in oras si am vorbit ore in sir dar l-am refuzat pentru ca intr-adevar nu ma asteptam, nu ma vedeam alaturi de el. Dar m-am razgandit la o petrecere si de atunci suntem impreuna, de 5 ani.
Niciodata sa nu spui niciodata.
Poy si eu am un amic de care, sincera sa fiu, mi-am cam batut numa joc...numa ca el o luat-o prea in serios si vroia sa ne kombinam... mie nu-mi placea de el, da caredeam ca o inteles asta din felu in care m-am purtat...in fine cand m-a chemat la o intalnire am refuzat si i-am spus ca merg la dentist(penibil, stiu)da dupa aia la scoala o zis ca vrea sa ne kombinam si eu i-am zis ca poate la kartela deci asa as reaktio daca m-ar mai intreba vreun amik daca ne kombinam
Daca si eu aveam o mica pasiune in mine pentru el cred ca as accepta sa fiu cu el.
Pai as ramane blocata, dar m-as mai gandi si as vedea la ce concluzie ajung pana la urma... depinde si de felul in care spune ca ma iubeste...(ex: sa stii ca mie imi place de tine...-...asa nu l-as accepta niciodta...) sau (ex:pai uite mie imi place de tine pentru ca... si as vrea sa stiu daca tu simti ceva pentru mine...-...asa mai merge)!
Chestia asta este destul de interesanta si pun pariu ca li se intampla multor fete, dar din punctul meu de vedere este nasol, o spun din experienta dar depinde de fiecare persoana in parte. Cert este ca-i interesant de incercat, poate merge poate nu dar bineinteles exista riscul sa dispara amicitia dintre voi...BAFTA
Fetelor, voi nu ati inteles ca baietii nu pot fii amici cu sex-ul opus! Daca un baiat este foarte bun prieten cu o fata cu siguranta ascunde ceva, in sinea lui el spera la altceva... poate fii amic doar cu prietena tovarăşul lui, in nici un caz de o fata care este singura...
Sa zicem ca eu sunt in situatia amicului tau. cel mai bun prieten a meu a inceput sa-mi placa.foarte mult. dar el nu o sa ma vada mai mult ca o amica niciodata.si-a dat seama si am vorbit despre asta. a zis ca nu vrea sa strice prietenia noastra atata timp cat nu stie daca ar merge o relatie.problema mea si a lui e ca am avut seri in care am mers mai departe decat o prietenie.am ajuns pana la sex...aici a gresit el.ca mi-a dat sperante. daca crezi ca nu vrei nimic de la el.nu esti sigura pe tine nu-i da sperante.ai postat de mult asta.sunt curioasa cum au decurs lucrurile intre voi.
anonim_4396 întreabă:
maria999 întreabă: