| Angell0 a întrebat:

Fetelor, dacă v-ați afla la un eveniment muzical iar acolo ați cunoaște un bărbat de care sunteți foarte atrase, iar după terminarea evenimentului respecitv, tipul vă propune să mergeți la el în mașină ca să întrețineți relații intime... Ați accepta? Ați mai avut până acum vreo experiență asemănătoare? Vi se pare incitant sexul făcut în situații de genu?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iar ai revenit cu aceeasi obsesie sexuala?

Nu, nu as accepta sex sub nici o forma cu nici un obsedat sexual!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nici macar cocalarii si pitipoancele care se cunosc in felul asta, nu-si vorbesc chiar asa, pe sleau.
Am f tut in masina, dar nu tipe cunoscute in seara respectiva. Si da, pe unele le incita sexul intr-un loc nepotrivit si incomod, cum e masina. Eu sunt foarte satul rolling eyes

| sofisis a răspuns:

Care are de donat un loc de dat cu capul?

| Lioana a răspuns:

Categoric nu. Mi s-ar parea o jignire.

| Alli23 a răspuns:

Dacă ăla propune asa ceva, e un bou. Un bărbat adevărat nu umbla dupa aventuri si nu face sex cu o femeie în masina.

| LoveSleep a răspuns (pentru Alli23):

Ai dreptate. Un bărbat adevărat nici măcar nu face sex.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Dupa asa raspuns clar nu are peste 18 ani. Nu mai fi rau cu copilele mai animal fara inima ce esti straight face

| Galactico73 a răspuns:

Mai da tu ai probleme grave, termina cu întrebările astea cretine, pe lângă că ești enervant, mai ești și pervers, tu crezi că fetele/femeile sunt niste simple lucruri, daca gandesti așa du-te la psiholog!

| Alexxxxxandraxxx a răspuns (pentru Galactico73):

Am observat si eu. A pus 100 de intrebari doar de lucruri de genul asta