| LeEu200 a întrebat:

Fetelor, daca vorbiti cu un baiat pe messenger/facebook si daca va face complimente, sa radeti si sa va simtiti bine chiar daca ati avut o zi proasta..va dati seama ce simte pentru voi? Daca un baiat va cheama in oras la o plimbare ce credeti in acel moment..adica prinde bine la fete daca le chemati in oras?

5 răspunsuri:
| SweetCandy29 a răspuns:

Buna.da, adica o fata cand este chemata in oras isi da seama ca acel baiat este interesat de ea ( interesat poate sa fie si ca o relatie de prietenie ). Daca un baiat ne face complimente e logic sa ne simtim bine dar nu ne dam seama din niste simple complimente sau dintr.o simpla invitatie in oras de ce simte acel baiat pentru noi. Sper ca ti-am fost de folos. Pa-pa :*

| fetitzabunasinebuna a răspuns:

Nuu. in ziua de azii, baietii folosesc vrajealawinking, si fetele sunt mult mai precaute, acum, faptele dovedesc sentimentele pentru cineva. Daca un baiat cheama o fata in oras, la un suc, nu e ceva rau, e o iesire. e ceva ok. dar daca, iesirea se face in padure, sau locuri total departate de lume, e un semn de intrebare! bafta!

| grab a răspuns:

Un baiat care se respecta nu pierde timpul degeaba jucand rol de clown pentru toate tristele si mai ales nu cauta amici in randul fetelor.
Asta ca fie clar ce fac majoritatea din aceasta specie!

Daca cumva ai ghinionul sa dai peste aia care nu au nici cel mai elementar gram de tupeu in ei, vei sfarsi strangand sute de amici care vor saliva impotent la pozele tale photosopate.

E clar ca daca te invita la o plimbare are deja o viziune asupra unei viitoare relatii de amor. Nu amicitie, nu BFF.

Succes!

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Prinde bine la fete sa te comporti frumos cu ele,sa le oferi atentie, sa le faci sa rada, si ce ai zis mai sus. Invit-o in oras, dar sa stii ca trebuie sa iti dai si tu seama daca simte ceva pentru tine, sa nu iti pierzi timpul aiurea.

| CGF31 a răspuns:

Eu zic ca este de ajuns daca un baiat inveseleste o fata pe o relatie de socializare. Daca se foloseste de acea zi proasta pentru a fi bagat in seama, nu dovedeste a fi un baiat sincer, ci doar un profitor care sta la panda.
Cum am precizat mai sus, e de ajuns o vorba buna, o gluma, de povestit ceva amuzant pentru a uita si a se detasa de ziua urata.