| MrSoapte a întrebat:

Fetelor, dati-mi 3 motive pentru care nu meritati sa fiti inselate!
Baieti, dati-mi 3 motive pentru care inselati!

25 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

1. Ne-am certat, despartit si cred ca nu o mai iubesc
2. Ne-am certat, despartit si cred ca nu ma mai iubeste
3. A murit si simt nevoia sa fiu iubit si fizic.

| Roxana121 a răspuns:

1tongueentru ca ne indragostim si ne perdem mintile.
2Pentru ca suntem sensibile
3Pentru ca dorim sa fim iubite, protejate, unice...

| MrSoapte explică (pentru Roxana121):

Bun bun...
Aia cu unica...m-a dat pe spate, recunosc laughing)

| Azµre a răspuns (pentru MrSoapte):

Fiecare femeie este unică în felul ei happy
Și cum spuneam ar fi foarte greu să înșeli o femeie atâta timp cât tu ai descoperit acest lucru!

| Roxana121 a răspuns (pentru MrSoapte):

Daki bun da funditabig grin

| MrSoapte explică (pentru Roxana121):

Sa ma uit daca mai e ceva pe stoc happy

| Cosmii_Cosmina_1998 a răspuns (pentru MrSoapte):

rolling on the floor)))

| master2000Vlad a răspuns:

Eu zic ca ia pus intrabrea asta doar fiindca te plictiseai...

| Azµre a răspuns:

Motive pot fi multe. Eu unul nu am înșelat și nici nu am de gând să o fac.
Dar în mare sunt aceleași motive cam la toți băieții.

1) E mai frumoasă
2) Oferă mai multe în pat
3) Are bani ( și da sunt băieți care se axează pe această idee )

| MrSoapte explică (pentru Azµre):

Perfect de-acord!

| h3r a răspuns:

Unul foarte clar- nici noi nu am înşela.
Şi aici ma refer la cele care într-adevăr n-o fac.

| MrSoapte explică (pentru h3r):

Sigur nu te referi la cele care nu recunosc?

| raluk27 a răspuns:

Pai ca femeie nu meriti sa fii inselata, daca in relatia respectiva ai facut tot ce e uman posibil pentru ca sa mearga. Deci, luand in considerare o relatie frumoasa, o fata nu merita sa fie inselata pentru ca: iubeste, te respecta, a fost langa tine ori de cate ori ai avut nevoie, a avut grija de tine, ai avut un partener pe care te-ai bizuit. Cu alte cuvinte, atunci cand ea iti ofera ceea ce greu gasesti in alta parte.Bineinteles, respectul, ca si fidelitatea, se castiga in timp. Cat despre partea cealalta, gresit! Femeile nu insala pentru bani. Poti avea un Bill Gates langa tine, care sa-ti dea zilnic cardul plin cu mii de euro, dar daca te trateaza ca ultima carpa, te refugiezi in bratele primului "amarat" care e in stare sa iti suna o vorba frumoasa, care te tine seara in brate, care te iubeste si te respecta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu raspund pentru ambele sexe, ca n-am organe genitale. Arat cam asa http://www.designboom.com/cms/images/-Z81/mild1.jpg

Un singur motiv care ii leaga pe doi, este : dragostea (asta spune tot), indiferent de ce grad este; e bine sa nu ai mari asteptari, ca sa nu devii foarte dezamagit.

| Hieer a răspuns:

Pai...sunt femeie si nu merit asta
Trebuie sa fiu respectata
Daca te iubesc de ce ai face asta? ...Mai aveam motive dar daca ai zis doar 3. .laughing

| MrSoapte explică (pentru Hieer):

Din cate stiu eu, respectul trebui meritat! Ca esti femeie, asta nu-mi spune prea multe! Femeile pot fi curve, betive, hoate...etc! Deci, cand spui "sunt femeie"...nu primesti respect si fidelitate doar pentru asta! Asta e motivul pentru care am cerut 3 motive, clare si precise happy Mi-ar placea daca ai fi un pic mai la subiect! Merci!

| Hieer a răspuns (pentru MrSoapte):

Pai faza era: 1. ca sunt femeie.
2.respectama ca sa te respect ca sa nu te insel si eulaughing....cam asta era faza mai MrSoapte...

| CristianMarius a răspuns:

Din diverse motive : monotonia in viata de cuplu, apare altcineva in viata si te poti indragosti de ea pur si simplu.

| împartezâmbete a răspuns:

Fetele sunt diferite

sufletele noastre sunt diferite

placerile noastre sunt diferite

| BlackDice a răspuns:

Din intrebarea ta direct dai vina pe barbati pentru inselat! In primul rand fetele inseala mai mult ca noi! si in al doilea rand daca ii dai inima unei fete, tu o sa ai de suferit! o spun din experienta! mai bine nu-i arati asta!

| BlackDice a răspuns:

Femeile inseala pentru :
1: sex
2: bani logic
3:plictiseala

| Licurici07 a răspuns:

Ca femei nu merit sa fiu inselata atata timp cat te iubesc, te respect si am incredere in tine. Daca toata atentia mea este asupra ta, nu ai motiv sa pleci la alta femeie.

| MrSoapte explică (pentru Licurici07):

Totusi, sa nu uitam ca nimic nu se compara cu placerea trupeasca (orgasmul)! Este foarte important cum anume ne simtim in momentele intime, alaturi de partenara! Barbatul, e animalul care tanjeste dupa tot ce-i produce o erectie! Consider ca un barbat, nu se duce in alta parte...atunci cand are parte de tot ce-i trece prin cap, in materie de sex, alaturi de partenera lui!

| Licurici07 a răspuns (pentru MrSoapte):

Atata timp cat esti de acord ca femeie sa faci in pat ceea ce iti face si tie placere sunt total de acord. Dar daca servesti partenerului tau tot ceea ce-i trece lui prin cap, doar cu gandul ca asa nu te va parasi, te inseli amarnic. Ceea ce am spus eu mai devreme sunt cele mai importante lucruri intr-o relatie, apoi urmeaza "prostioarele" din patul conjugal.

Întrebări similare