| aNdree3uTza a întrebat:

Fetelor, de ce am orgasm mai mare clitoridian decat vaginal?
Clasa a9a, 15 ani.
Daca ma masturbez clitoridian ma simt mult mai bine decat daca introduc degetele inauntru.
Sunt virgina. FUNDA!

6 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

Pai, fiecare este satisfacuta in felul ei. Daca tie iti place asa, nu e o problema.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vrei sa spui ca erai virgina daca ai obiceiul de a baga degete in vagin

| drhotzu a răspuns:

Draga mea,
in general orgasmul vaginal este mai intens decal clitoridian. nu confunda masturbarea vaginala cu degetelul fata de sex. o sa vezi ca atunci cand o sa ai primul orgasm vaginal in urma unei penetrari cu penisul totul se va schimba, dar trebuie sa iti spun de pe acum ca nu trebuie sa te astepti ca in urma contactului sexual sa ai mereu orgasm, pentru ca acolo e un pic mai delicat decat la masturbare, unde rezultatul este mereu garantat de catre tine big grin.
PS: nici nu iti recomand ca in cazul in care esti virgina sa te apuci sa te masturbezi cu chestii mai mari, pentru ca risti sa rupi himenul si atunci nu o sa te mai creada nimeni... totusi traim intr-o lume in care sexul, sexualitatea si masturbarea sunt taboo. si mai ales in randul tinerilor, care cum prea bine stim in general au o gramada de idei preconcepute!

| drhotzu a răspuns:

Dar am si o intrebare pentru tine: cum ai reusit sa cresti 3 ani in 1 luna?
la inceputul lui octombrie spuneai ca ai 12 ani... si acum ca ai 15...
Sfat: cand pui intrebari nu mai spune varsta si gata. sa spunem ca in general este irelevant.

| AddictedToYou08 a răspuns:

Nu cred ca poti obtine orgasmul vaginal atata timp cat esti virgina.

| covrig123456 a răspuns:

Probabil nu ai bagat ceva suficient de mare in _( )_....incearca cu toata mana thinking