Cand te indragostesti nu mai conteaza cum arata sau cine e.
Sti uneori te indragostesti de baietii simplii dar draguti si pe parcurs se transforma in niste baietii de cartier cu gasca si asa.
Uite fostul meu prieten avea o gasca. L-am cunoscut bineinteles era cu gasca lui si eu cu prietenele mele. Ne-am imprietenit toate bune si frumoase am inceput sa il cunosc mi-a placut era un tip simplu si dragut. Ei bine pe parcurs gasca lui l-a schimbat l-a transformat intr-un baiat de cartier ( bine poate ca si varsta e de vina adica sa mai maturizat ) dar acum.nu prea mai imi place felul lui sincer
Deci nu neaparat ne atrage asemenea baietii.
Eu am fost atrasa de un baiat rau.cu cat era mai indiferent cu mine cu atat ma atragea mai tare.sunt mai interesanti. parerea mea
Fetelor in primul rand le place de un baiat care stie sa se imbrace, stie sa se comporte cu ele si in primul rand sa arate bine!
Pentru ca 1 nu ne plictisim in preajma lui 2 de obicei genul acela de tip arata bine 3 poate nu ne dorim o relatie de lunga durata 4 sunt mii si mii de motive...
Pai sti.e genul ala de dorinta vreau din madrie sau vreau ca nu-l pot avea
sau poate pentru ca e asa cool si smecher si te simti atrasa.
Funda?
Pai de obicei, fetele prefera baietii care sunt foarte indiferenti.
Cu cat sunt mai indiferenti, fetele incep sa tina din ce in ce mai mult la ei [parerea mea]. Byee
Lucian_4323 întreabă:
MaximAnaMaria întreabă: