anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, de preferat cele majore si cu capul pe umeri, dupa cat timp v-ati culcat cu iubitul vostru prima oara? Stiu ca fiecare trebuie sa faca ce simte, dar as dori niste pareri. In lumea in care traim, parca se mai merita sa mai tinem cont de anumite principii, adica sa nu parem prea usuratice, sa nu se intample prea repede. As mai dori sa le intreb pe cele care s-au cam grabit, daca relatia a tinut mult timp dupa aceea... O seara placuta.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru inceput iti voi spune ce fel vad eu fetele/femeile din ziua de azi.
Odata sunt tipele care fac sex din curiozitate, dupa curiozitate vor sa faca performanta si se ajunge la cate un tip diferit pe saptamana(tip care poarta pentru scurta perioada numele de iubit. Tipele de genul se culca dupa o saptamana-2 cu cineva. Tipele care stiu ce vor de la viata si atunci cand intalnesc un mascul care le atrage mult doresc sa-l cunoasca din toate punctele de vedere inainte de a-si pierde timpul cu el. Concluzia? In ambele cazuri tipele s-au culcat cu un "respectiv" dupa o saptamana-doua. Ceea ce diferentiaza tipicul de femeie usoara si femeie stapana pe viata ei este atitudinea. ( ca sa raspund la afirmatia ta" sa nu parem usuratice). Evident depinde si de partenerul ales. Sunt unele fete care dupa 1 an de relatie s-au obisnuit asa si nu vor sa se culce cu tipul in cauza/ tot amana zicand ca prima data trebuie sa fie special dar saracele nu stiu ca potrivit statisticilor prima data este o data ratata pentru majoritatea oamenilor si ca seara magica pe care si-o doresc va venit mai tarziu.../ dupa un an pierdut realizeaza ca nu au stat cu persoana potrivita. La extrema cealalta sunt fetele care sunt cu un tip sa zicemd e o luna-2-maxim3, citesc persoana de langa ele, sunt stapane pe sentimentele lor, stiu ca au facut alegerea buna pentru ca sunt INTELIGENTE, si decid sa se ofere.

Nu intelegeti gresit oameni buni! Sexul nu este un joc dupa care etichetezi oameni (c**va, timida, grabita, printesa etc)Nu este o povara, nu este ceva pe care trebuie sa-l faci pentru ca il fac toti, nu este ceva ce trebuie sa faci pentru ca asa vrea iubi tau! Este ceva ce faci ca sa te simti bine, sa se simta cel de langa tine bine, sa va simtit bine impreuna si sa dati putina culoare unei relatii(indiferent ca e lunga sau scurta).

Iar la intrebarea ta voi raspunde scurt si la obiect: Destul de ok dupa o relatie de 3/4 luni sa treci la pasul acela daca esti majorahappy
O seara frumoasa sa ai si tu!

7 răspunsuri:
| mariana20 a răspuns:

Prima oara am facut-o dupa 4 luni iar relatia dintre noi a durat 4 ani. Dupa ce m-am despartit de el am mai avut 1 an de zile relatie cu un tip care era mai mereu plecat, deci nimic interesant, iar dupa 1 an jumatate am cunoscut pe altcineva.M-am culcat cu el din prima seara si nu imi pare rau de nimic...peste 1 saptamana avem cununia civila iar la anul este programata nunta religioasa.Concluzia: nu conteaza ca te culci cu cineva din prima seara sau dupa o anumita perioada deoarece nu sti ce iti rezerva viitorul.Bft

| mika a răspuns:

Pai eu si iubitul meu eram prietenii de mici, intr-o zi dintr-o joaca ne-am sarutat, cateva zile ne-am mai intalnit, iar dupa o saptamana intr-o seara ne-am starnit reciproc tot dintr-o joacalaughing am facut sex ne-a placut si de atunci am ramas impreuna acum am 20 de ani, el la fel ne merge bine ne iubim foarte mult, nu regret nimic!:X

| mika a răspuns:

Povestea ta care-i thinking sau care e scopul intrebariihappy

| perryornitorinca a răspuns:

Cand crezi ca este timpul si daca esti sigura k el chiar te iubeste.totusi ar fi bine sa il ti un pic in suspans nu imediat dupa 1 luna dupa ce te-ai cuplat k el.

| nordka a răspuns:

Prima data cand m-am culcat cu un tip a fost cu o saptamana inainte de a face 18 ani dar nu reusise sa ma dezvirgineze, asta s-a intamplat doar la 19 ani jumate, deci... oricum te rog doar sa fi sigura pe tine cand vrei sa o faci pentru prima data pentru ca doar o data ii prima data!

| 6111992 a răspuns:

Buna acum depinde de persoana eu am facut-o dupa 8 luni si mi se pare ca m-am grabit un pic oricum partea fericita este ca si astazi suntem impreuna dupa 5 ani acum depinde de tine si de el eu zic sa faci acest pas cand te simti tu cu totul pregatita(dar nu din prima seara)laughing

| Alexandra2345 a răspuns:

Buna.(eu sunt virgina)parerea mea, poti sa mergi la pasul acesta daca ai incredere in prietenul tau si daca stii ca te pretuieste si tine la tine mult, virsta minim 16 ani, daca chiar intratit ca nu poti rabda.eu te inteleg, cind am sarut pasional atunci ma excit ft tare.vezi trebuie si sa nu te dai la primul intilnit in pat. sper ca te-am ajutat cu ceva.