| RAY a întrebat:

Fetelor, deci atractia fata de partenerul vostru nu conteaza? Cum e sa faci sex fata de un om de care nu simti nimic?

https://www.tpu.ro/......de-la-fel/

Răspuns Câştigător
| GirlOnline81 a răspuns:

Eu sunt superficiala ( big grin ) și recunosc ca atracția este foarte importantă. Trebuie ca un bărbat sa ma atragă fizic in primul rând; numai dacă îmi place încerc sa îl cunosc și sa văd dacă ne potrivim ( mental, sufletește, etc...).

53 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Permite-mi sa intervin. Daca nu exista atractie fizica, nu inseamna ca nu exista nimic. De ce zici ca nu simti nimic?

| RAY explică (pentru Plato):

Dar ce exista omule daca nu simti nimic atractiv fizic?

| Alexxiax98 a răspuns:

Atractia conteaza, fizicul nu conteaza.

| RAY explică (pentru Alexxiax98):

Omule in lipsa unui fizic ce atractie ai?

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Pai cum adica? Asta e tot ce te poate atrage la o persoana?

Omule pe tine te atrag babele de 90 de ani cu suflet bun? sa stim, poate apari la ora 5 laughing laughing

| Alexxiax98 a răspuns (pentru RAY):

Chiar nu am nevoie de un fotomodel, am nevoie de un barbat.
Conteaza sa ma iubeasca, nu sa ma f... ca-n filmele erotice. Sa ma simt iubita, inteleasa, sa comunicam, sa avem o conexiune. Am nevoie de cineva si la 60 de ani, iar atunci sigur nu va mai avea aspectul fizic. Atunci cu ce raman? Raman cu omul, cu sufletul, iar daca ala e nasol, degeaba zic ca era frumos acum 40 de ani.

| RAY explică (pentru Alexxiax98):

Alooooooo fata nu vorbesc de fotomodeli, vorbesc de atractie fizice, ai interpretat aiurea intrebarea mea, eu vorbesc de atractie fizica, chimia aia nu de fantezi cu fotomodeli

Ma atrag cele de varsta mea, cu suflet bun.

Misto,indiferent de cum arata, fi ma sincer lasa ipocrizia asta

Pai asta e cu totul altceva. Bineinteles ca trebuie sa vezi perfectiunea in partener, pe toate planurile. Dar asta e o chestie subiectiva si relativa.

Bineinteles ca trebuie sa vezi perfectiunea in partener = exagerezi, nu exista asa ceva, nici tu nu esti perfect, nu vorbesc de perfectiuni, daca asa ar fi mereu am fi nemultumiti de noi si de alti, fi rezonabil si tu

| RAY explică (pentru GirlOnline81):

Consider ca nu esti superficiala si ca esti sincera si ca majoritatea asa si facem si ipocritele cu sufletul conteaza doar, cum ar fi sa spui iubi cum ma gasesti? iar el, pai stii iubi ai un suflet bun, de ce stau fetele cu orele in fata oglini sau dau banii pe cosmetica, haine sau dietele, sa fim seriosi sau de ce exista zona prieteniei

Nu sunt perfect in general, sunt perfect pentru cineva. Si tu esti perfect pentru cineva. Cineva e perfect pentru mine, altcineva perfect pentru tine. Da, perfect.

Cineva e facut special pentru tine, cum o piesa de Ford e facuta special pentru un Ford, si se va potrivi perfect.

De proaste stau cu orele in fata oglinzii. Timp si bani pierduti, barbatii prefera naturaletea.

Nici o piesa de la Ford nu e perfecta e buna, perfectiunea este ceva superior, eu merg undeva spre mediu

Asa spun ei, dar întorc capul la alea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GirlOnline81):

Nu fi asa rea. Pe o scara de la 5 la 10 dpdv fizic. Ai sta cu un barbat care nu te atrage asa tare fizic, dar te potrivesti de minune dpdv mental si sufleteste?

Intorc capul dupa alea, dar nu cred ca ai vrea sa te trezesti dimineata langa una. laughing
Te culci cu nepoata si te trezesti cu bunica. laughing

Aia se numeste aventura, cand stai cu un om pentru o relatie te atrage mereu

Exact. Atunci, de ce sa se machieze?

Pentru ca vor sa iti imbunatateasca aspectul fizic, cu toti vrem asta, de asta ne cumparam haine mai cool, telefoane, facem dus, ne facem freze, avem grija de corpul nostru, tu esti gras?

Dar nu imbunatatesc cu nimic, doar temporar. Tu cand vezi pe una cu 3kg de glet pe fata, nu iti dai seama ca si l-a pus deoarece ascunde ceva?
Una e un luciu de buze, alta e sa dai cu trafaletu'.
Dpdv medical nu sunt gras, daca tot te intereseaza. laughing Domnu' doftor mi-a zis ca am 15% grasime corporala si a zis ca e ok. Si mama a zis ca e ok.

| Emma30555 a răspuns:

Atractia conteaza dar daca nu ti place fizic dar iti place cand te atinge, iti place in pat nu tot atractie e? Dar el poate ca nu e cum iti place tie fizic dar te atrage altfel. Mie mi s-a intamplat. Prima data te uiti la fizic, apoi daca e o persoana care iti apare des in cale poti ajunge sa te uiti la el si sa te ateaga intr-un fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ajungi la iubire atunci când se aplică regula celor 3 "A" : Atracție, Atitudine, Afecțiune. Ai nevoie sa iti placă in primul rând fizic persoana respectiva, apoi sa aiba o personalitate mișto, sa aveți si discutații interesante si apoi dacă primești afecțiune din partea ei, sa te placă si boom, magie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa ajungi la iubire se aplică regula celor 3 "A": Atracție, Atitudine, Afecțiune. In primul rând ai nevoie sa iti placă fizic persoana respectiva, este ceva natural si logic, nu superficial.
Apoi e nevoie sa aibă o personalitate mișto, sa aveți discutii interesante.
Daca primești afecțiune de la persoana, te place, vezi cum -boom- se intampla magia

| Hammurabi a răspuns:

Domnu' neamț, dă-o-n... de limbă română.
"cum e sa va faci sex fata de un om de care nu simti nimic?"
Adică să faci sex în fața unuia față de care nu simți nimic? laughing
Asta înseamnă în română "să faci sex față de..."
Mai bine zi în germană că traducem noi cu Google. laughing

| RAY explică (pentru Hammurabi):

Sa faci sex cu un om fata de care nu simti nimic, ce nu intelegi bre?

| GirlOnline81 a răspuns (pentru anonim_4396):

Morbid, dacă ma potrivesc cu un bărbat din punct de vedere mental și sufletește, va fi o plăcere sa stam de vorba, dar atât. Niciodată nu m-as putea implica sentimental cu cineva care nu-mi place, darămite sa fac sex cu acea persoana.
La voi bărbații poate ca e diferit, habar n-am. Așa ca te întreb pe tine: ii poți porunci p. ulii tale sa se scoale dacă nu ești atras de femeia de lângă tine? Eu una, nu cred.
Vezi? Și voi, bărbații, sunteți la fel de "superficiali" ca noi. Doar ca n-aveți testicule sa recunoașteți.

| RAY explică (pentru GirlOnline81):

Nota 10 pentru intrebarea mea, ca barbat recunosc ca este imposibil sa determini asa ceva voluntar, nici vorba de asa ceva