| Nidal a întrebat:

Fetelor, e adevărat că atunci când sunteți la ovulație simțiți nevoia de a face sex mai mult, mai intens, mai frecvent sau este doar un mit chestia asta despre femei?

9 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Da, este adevărat. Se aplică chiar și în perioada menstruației.

| Nidal explică (pentru Ofiintă):

Tu vorbești serios? Tu când ești pe stop simți nevoia să faci sex?
Ps Din câte știam eu, femeile nu prea au chef de hâțza-hâtza în acea perioadă happy

| Ofiintă a răspuns (pentru Nidal):

Crește nivelul de excitație chiar și in perioada respectivă.
Pe lângă alte simptome care pot să apară. Până și durerile, variază de la femeie la femeie.

| Nidal explică (pentru Ofiintă):

Ok, girl dar dacă, să zicem, tu vrei să faci sex cu partenerul tău și ești în acea perioadă a lunii, iar el dacă vrea să-ți facă puțin oral nu crezi că ar fi cam neigienic, adică sângele acela nu miroase tocmai plăcut și de aia întreb... Sunt femei atât de descreierate încât să-și pună iubiții să le satisfacă când sunt pe stop?

| Ofiintă a răspuns (pentru Nidal):

Ai mers prea departe.
Nu aș avea pretenția ca el să se conformeze nevoilor mele.
Nu este ca și cum eu vreau, iar el pur și simplu acceptă. Sunt conștientă de faptul că nu este tocmai plăcut.

| Goete a răspuns (pentru Nidal):

Ce chestie, pui o intrebare si cand ti se raspunde sincer, esto revoltat.
Daca tu nu accepti asta, nu faci si gata. Crezi ca o fata nu isi poate gasi unul cu care sa o faca cand ea are chef? Chiar daca e pe rosu

| Adry05 a răspuns (pentru Nidal):

Există sex și fără oral lol laughing și dacă chiar vor ambii să facă, prezervativ and it isnt that nasty

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e mit.

| marinelmafiotu a răspuns:

E adevarat nu e mit stiu de la prietena mealaughing)