| kuhyuiiu7867989 a întrebat:

Fetelor, e adevărat că atunci când sunteți pe stop vă atrag băieții mai timizi, sensibili etc, iar când sunteți în perioada *fertilă* preferați un tip rău, dur, alfa? Dacă într-adevăr este așa, vă rog să și explicați...Cum stă treaba; e așa? happy

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mituri

| RAY a răspuns:

Ele nu stiu cand la ovulatie din pacate, dar studiile au comfirmat ca la ovulatie ele prefera barbati mai masculini asta nu inseamna ca lor nu le mai plac barbati frumosi la menstruatie si ca atunci au chef de mai mult sex, cele mai multe inselaciuni le fac ele la ovulatie, la om ovulatia e ascunsa tot atunci sunt imbracate mai sexy
https://en.wikipedia.org/wiki/Concealed_ovulation
https://www.youtube.com/watch?v=LNDE_LDWXW0

| Violleta2022 a răspuns:

Nu! O aberatie mai mare nici ca am auzit vreodata!
Personal, nu mi-au placut niciodata tipii rai, duri, alfa cum spui tu, de parca ar fi caini, nu barbati, desii eu pe aia i-as numii barbari ori necizelati, ori barbati fara sentimente, din topor, fara prea mult creier ...samd.

| kuhyuiiu7867989 explică (pentru Violleta2022):

OMG... rămân perplex când aud de la fete astfel de răspunsuri cum că nu vă plac băieții șmecheri, răi, golănași etc. Nu mai minți că-ți crește năsucu happy

| Violleta2022 a răspuns (pentru kuhyuiiu7867989):

Am ras cu pofta, ca tare copilas esti!
Vorbesc din experinta de viata si da, sunt satula de scambag-uri de acest gen, care o fac pe bufonii, impaunatii, argogantii, doar-doar sa impresioneze o fata, care altfel nici nu s-ar uita la el. jalnic dar adeavrat, pica in plasa doar prostutele si naivele, cele care au ceva in cap, nu pic de fraiere in plasa acestui gen de baieti: smecheri, bufni, rai si limitati.

| FaraNume1245 a răspuns (pentru Violleta2022):

Si zi ca n-ai fost atrasa niciodata de un asemenea barbat si ca nu ti-a starnit interesul niciun barbat de acest gen.

| Violleta2022 a răspuns (pentru FaraNume1245):

Nu, niciodata!
Am fost practic scarbita de acest gen de barbati si totdeauna le-am intors spatele.

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu, nu e adevarat!