Ma gandeam ca imi pun un burete acolo ca la adidasii noi cand iti cumperi si nu iti intra tot picioru, sa nu ii intre toata!
Cati centimetri sa fie maxim?
Esti fata?! tu ar trebui sa stii raspunsuri la chestiile astea.ew am 16 si nu am avut plangeri(sau nu le-am auzit)e o marime medie
Ca baiat iti zic eu ca e mai bine cand e toata, daca iti atinge punctu G cu penisu te-a adus in rai, crede-ma daca esti virgina te poti multumi si cu jumate la inceput
Punctul G se atinge cu degetele, e la intrare, deci nu trebuie toata sa fie atins
Nu e chiar la intrare sa stii... poate confunzi cu clitorisu dar punctu G e in interior cam in zona buricului, punctul G care este centrul perfect de echilibru si care cand este atins atingi apogeul
Nu este asa departe dragule, este la intrarea in vagin pe peretele de sus, e un tesut mai dur! Stiu despre ce vorbesti, citisem si eu candva ca e langa buric, dar nu e, e la intrare ^_^
Ok incerc in cateva zile sa ma conving unde e
Cum dracu sa fie in zona buricului? ca sa ajungi la el ar trebui sa treci de tot uterul, prin el de fapt si de ceva intestine- prin interior, iar daca ai putea sa il atingi din exterior ar insemna ca femeile pot avea sute de orgasme pe zi. Iar punctul de echilibru nu e tot una cu punctul g al femeii! Ai facut o varza intre matematica si anatomie!
Sunt unele materiale si carti care sustin ca e mai jos de buric cu 1-2 cm, nu suntem noi de vina! Si mie mi-a luat ceva pana sa-mi dau seama care au dreptate, si pana la urma e la 4-5 cm de la intrarea in vagin.
Uite oana...cred ca tu stii ca pentru oricine are curiozitatea sa mai afle cate ceva de pe internet auzi tot timpul o gramada de pareri, am incercat sa fac legatura intre niste lucruri dar in ziua de azi nu poti fi sigur pe nimic pentru ca toti se contrazic acuma dati in pianist
Vai de... da normal ca toata, ce sa faci cu jumatate? incearca si vezi, experimenteaza.
George0197 întreabă: