| Skyisthelimit1996 a întrebat:

Fetelor, eram într-o relatie de 1 an de zile, fiind colegi de clasa ne-am combinat in clasa a 12 a, totul bine si frumos până acum cand a ajuns la facultate. Desi suntem încă in acelasi oras, m-am mutat ca sa putem fi împreună desi eu nu sunt la facultate. S-a despărțit de mine deoarece mi-a spus că vrea sa se distreze in anii de facultate si ca nu ma mai iubeste. Vreau un sfat, ce as putea face.

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Ai fost doar asa sa aiba cu cine sta la liceu acum vrea sa faca noi cuceriri sa aiba cu cine sta la facultate.Nu merita sa iti mai pui intrebarea asta uita si treci peste

| sofisis a răspuns:

E oarecum normal. Majoritatea relatiilor incepute in liceu se termina odata in primul an de facultate happy
Uita-l si distreaza-te. Nu o sa te mai intalnesti niciodata cu anii studentiei happy
Mie una mi-e dor de ei

| GoldenZenith a răspuns:

laughing ai luat o mare țeapă! Gândește-te la propriul viitor și bucură-te că ai scăpat de așa o poamă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il uiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce poti sa faci, cauti pe altul.

| petitconseil a răspuns:

Lasa-l in pace, nu ai ce sa-i mai faci. Daca te-ar fi iubitul adevarat, nu ar fi renunțat la tine.Se vede ca a fost o pierdere de timp relația ta...Fii mai atenta data viitoare cu cine te încurci, adica nu te grăbi sa te bagi in alta relație pana nu esti sigura ca vei fi iubita si fericita.Nu te milogi la el sa fiți din nou impreuna, el acum a dat de gustul distracției, cauta doar golaneala, vorba aia, dragostea nu-i pentru el la ora asta.Ai grija de tine, toate sunt trecătoare in viata asta.Cel mai bine e sa fii indiferenta fata de el, zi-i ca-i respecți decizia si arată-te nepăsătoare.

| petitconseil a răspuns (pentru petitconseil):

Daca te-ar fi iubit cu adevarat si din tot sufletul, asta am vrut sa spun in primele rânduri.Numai bine iti doresc.