| Liviulill55 a întrebat:

Fetelor, este adevărată faza cu punctul G la modul că acest G-point chiar se simte la o simplă penetrare cu un deget, la 4-5 cm distanță în vagin? Sau este doar un mit? Unii sexologi au afirmat acest fenomen cum că ^punctul G se poate simți la o simplă palpare cu degetul în partea superioară (partea dinspre buric) la intrarea în orificiul vaginal și că se simte ca o proeminență, o mică crescătură de dimensiunea unui bob de mazăre. Este adevărat?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nimeni nu stie exact unde este. Doar speculatii.
De asta unii folositi degetul, in loc de ce trebuie?

| Liviulill55 explică (pentru darrio2007):

Exact asta spuneam și eu, că e vorba probabil despre un fenomen ambiguu, o întrebare la care nimeni nu va putea răspunde clar. Problema este că în Biblie este menționat acest punct g, sub denumirea de gerospolo internogalactical însă, din păcate, din cauza trecerii timpului s-a deteriorat exact fraza unde se afla răspunsul și de atâtea decenii de frământări și căutări, nu am mai găsit în nici un magazin cu articole sportive religioase un exemplar identic cu cel pe care eu îl dețin întrucât această carte face parte din categoria capodoperelor pe cale de dispariție și, se pare, că eu dețin ultimul exemplar din acest secol.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Frank51 a răspuns:

Punctul G este generic denumit ca si o zona cu sensibilitate sexuala mai mare decat alte zone erogene. Nu este exact ca un punct pe harta vaginului, si o zona delimitata de cativa cm care este mai sensibila decat restul vaginului. Se poate obtine orgasm fara stimularea punctului G.