| nikol a întrebat:

Fetelor eu tot nu inteleg o faza.De ce fetele(copii )de la 10 ani deja vor sa isi piarda virginitatea daca se poate? Adica toate cred ca na e ceva normal daca unele o fac devreme gata trebuie sa faca si celelalte la fel. Unii spun ca e la moda laughing. Fetelor un sfat pentru voi cele mititele nu faceti si voi greselile altora nu va luati dupa lumea toata.la varsta asta frageda trebuie sa o traiti ca, copiii sa va jucati nu sa va ganditi la sex.Sexul a devenit o boala pentru unii. Nu va luati dupa capul altora.Cand o sa cresteti mari o sa va creada toti c**ve cand o sa auda ca v-ati inceput viata sexuala la asa o varsta mica.Credetima.

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Orice le-ai spune, de inteles vor intelege doar cand va fi prea tarziu!

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Da-le dreacu am una in clasa anul trecut era cea mai desteapta (si cea mai urata) acu are 3 copii

| AnnaMaria a răspuns:

De ce vor sa isi piarda virginitatea la o varsta frageda? Pentru ca peste tot nu se vorbeste decat despre sex. au prietene care au facut-o deja si spun ca wow ce bine a fost bla bla.si ele naive... xD

| RoXxy a răspuns:

Asa is fetele prostute.Nu ai ce sa le faci, ele nu isi vor baga mintile in cap doar atunci cand va fi deja prea tarziu

| secsilicioasa a răspuns:

Ai dreptate.si ma gandesc ca eu cunosc fete care sunt mici si mi se lauda cu asa ceva si mie mi-e ff frica sa aud de asa ceva! Nici nu stiu cum sa aman asta cat mai mult si ele si-au inceput deja viata sexuala!:O

| Sociopat a răspuns:

Nu e vina lor.E vina,,masculilor,,atat de dornici de sex incat sunt dispusi sa nenoroceasca o copila proasta, naiva, care n-a trecut prin viata si nici nu stie cum e viata.

| Gabriel1 a răspuns:

Multe la 10 ani nu stiu ce e aia virginitate, oricum multe se datoreaza cresterii proasta facuta de parinti.Dar ce sa mai vorbim ca multe sunt abuzate...
Oricum eu nu am intalnit pe nimeni sa isi inceapa viata sexuala de la 10 ani, probabil tu ai auzit aici de la niste ratati care in loc sa ajute pun intrebari aiurea.(nu sunt putini, deja imi trec 2 nume prin cap).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu, si eu am fete in clasa care vorbesc despre iubiti lor, cum se pupa cu ei si chesti. In loc sa invete. si sa si traiasca copilaria.

| R0b3r1 a răspuns:

Sa stii ca nu e vina baietilor mereu acum cateva luni prietena mea m-a dezbracat la ea acasa si m-a aruncat in pat si avem doar 11 ani

| R0b3r1 a răspuns:

Nu e vina baietilor mereu acum 2 luni cand am fost la prietena mea acasa m-a dezbracat si m-a aruncat in pat! Dar nu la chiloti, gol golut si ea la fel si a inceput sa zica ceva care nu pot sa zic.

Întrebări similare