Ti-ai gasit si ce public feminin sa intrebi, cu varsta medie 15 ani!
Acum spun ca nu, mai tarziu o sa se razgandeasca.
Minte comunista
Cel si cel mai frica de categoria asta imi e .
1 la mana, de fiecare data cand intru aici imi vine sa vomit.
2 la mana, de fiecare data cand las aici un reply trebuie sa vina altul cu un alt reply care ori imi face scarba ori ma trimite la manastire.
Stii ce o sa fac?
O sa fac ca la "religie", nu mai intru acolo.
Sunt aşa mandră de minţiile noastre comuniste.
Si eu, de asemenea.
Si Doub, la varsta voastra gandeam mai rau.As fi castrat toti masculii de pe fata pamantului )).Cu varsta, pe masura ce va maturizati dpdv sexual, o sa va schimbati parerea despre sex. Puteti sa o tineti pe a voastra pana pe la 20 ani, dupa varsta asta va poate cataloga lumea frigide sau lesby.
.
Nu prea cred, eu la fel raman.
Pentru ca sa ne amuzam oleaca.
Pai pentru asta exista T/A.
Ai curiozitati bizare, raspunsurile sunt pe masura.Cu ce te incanta pe tine daca vreuna face asa ceva? Faci statistica cate femei fac sex oral? Exista atatea cutume pe baza acestui banal sex oral. Unele o fac pentru bani, unele pentru placerea partenerului, altele pentru ca e in trend (de ce sa se laude suzana ca suge si eu nu o fac ), foarte putine o fac din placere si cele mai putine recunosc ca o fac.
So, tu ai face sex oral iubitei?
Da.
Cu ala-i piere gustul )
Da gustul natural nu-ti place?
Nu prea.
De ce? Ai incercat si nu ti-a placut?
DA.
Daca este o relatie stabila si increderea in partener este deplina, da i-as face.
Daca am afla niste pareri de la fete de 17/18+ cred ca ar fi ok. Si eu sunt curios ce parere au fetele despre lucrul asta
Da am facut... frate e chiar asa ingrozitor? sunt multi care le fac fetelor si poate si iubitul a facut vreodata uneia si acum te saruta pe tine. loool
VerginicăVacăGrasă întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonimgirltpu întreabă: