Prin aceasta intrebare e clar ca le consideri cur.ve. Sunt curios cate fete iti vor raspunde.
In tara asta sunt fete sarace si da nu e vina lor ca sunt care da poate da ar face pentru ca mor de foame, dar crezi ca un baiat nu ar face sex oral chiar unui alt baiat pentru banii? ne vindem vietile pentru banii, ce diferenta e intre fata aia si unu care munceste ca sclavul 12 ore pentru o paine? cu toti suntem sclavi ne vindem viata pentru banii
Eu nu aș face chiar dacă ar fi pentru o sumă mare de bani pentru că după aceea m-aș simți foarte nașpa și mi-ar fi silă de mine și nu m-aș putea împăca cu gândul că am făcut așa ceva.Eu nu sunt de acord cu sexul oral nici măcar într-o relație pentru că m-aș simți umilită în postura aia, nu l-aș lăsa nici pe el să îmi facă mie, nu știu asta e părerea mea, nu am nimic împotrivă cu cei care fac chestia asta într-o relație de durată.Și în plus cum crezi că te va privi după ce o să faci asta? Și băiatul ăsta pare genul care după ce va fi satisfăcut se va duce cu siguranță să te "recomande" și prietenilor lui.Deci ai grijă ce faci în cazul în care ești pusă în postura de alege așa ceva.
Sunt barbat si pentru o suma atat de mare de bani incat nu as mai fi nevoit sa muncesc pentru o viata decenta cu doua concedii pe an, m-as vinde pentru o noapte )
Eu cred ca daca ar fi mai sincere multe dintre ele ar raspunde cu: da. Dar tu ai face sex oral unei fete pentru o suma mare? Ei vezi. toti suntem aceias, avem doar marimi si fome diferite daca intelegi ce vreau sa spun.
Tipic mascul beta complexat si frustrat
Unul20111996 întreabă: