| unul012345789 a întrebat:

Fetelor, imaginati-va ca v-ati plictisit si iesiti sa va limbati putin pe strada, in parc etc si brusc va abordeaza un barbat bine de tot, unu frumos, bine facut, cu muschi, tatuat si super-extra-ultra-mega-dotat, cu o privire dura, un tip dorit de toate femeile din lumes a zicem... si va propune sa va faca sex oral aici si acum exact in momentul ala... daca strada e pustie si e doar el cu voi/cu tine, acceptati? Fiti sincere fetelor lasati ipocrizia! Ganditi-va ca in momentul asta se intampla ce am scris eu mai sus happy

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nici una nu iti va recunoaste niciodata ca sunt topite dupa madular, ar sta toata ziua cu el in gura, dar NU vor recunoaste niciodata, deja numai cu intrebarea asta le-ai provocat niagara intre craci

| OnlineZ a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Tantii. Domnisoara ..Doamna sau ce esti.Nu toate fetele din lume se topesc cand vede p... in fata. Poate alea ninfomane, sau alea fara respect de sine.Indiferent cat de tare ti-ar placea cineva nu ai putea sa accepti asa ceva daca ai fi un om normal cu capul pe umeri.Scurt si la obiect.

15 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

1.Explică termenul "limbati".
Nu ai nici diacritice.
2. Dacă tipul e un psihopat?
Un om întreg la minte nu ar face asta.
3. Bărbaţii cu pachete de muşchi au pieptul tare şi e incomod.
4. Tatuajele sunt pentru puşcăriaşi.
5.Super-extra-ultra-mega-dotat.
Ce IQ are?

| unul0123456789 a răspuns (pentru FataCuChitaraMunților):

Ce IQ are? Pai cam 21 centimetri, indeajuns pentru tine?

| Ofiintă a răspuns:

Deja imi si imaginez la ce specimen esuat faci reclama.Mai lipsea sa precizezi ca e si chel, astfel la inima m-ai fi atinslaughing
Am un dezinteres total fata de propunerea pe care ai precizato.
In primul rand pentru ca urasc perversii de orice:natura fel, forma s.a.m.d.
Un astfel de specimen, se gaseste peste tot, si cu o asemenea propunere sigur nu are multe in cap (mai pe romaneste).
Nu e vorba de ipocrizie, pentru ca sunt ca si un anonim pe comunitatea asta, personal nu am cum sa fiu identificata.
Parerile mele sunt dintre cele mai sincere, dar tu din punctul meu de vedere habar n-ai ce-si doresc fetele, impreuna cu tovarasul @VerginicaVacagrasa.Care din nou are niste idei care merita puse pe hartie...
Postezi niste minuni izvorate din gandurile tale perverse, pe care in mod sigur nu ai cu cine sa le imparti.
Serios? In plina strada sex oral?laughing
Nu e mai comod in dormitor?laughing
Tu si cu ideile tale de ametitlaughing

| Mayar a răspuns:

Ce porca miseria e asta?!

In primul rand, urasc tipii aroganti si increzuti... Si tipii cu tatuaje... nu prea ma omor cu ei. Cei care arata ''super-extra-ultra-mega" sunt foarte preocupati de aspectul lor, de ce imrpesie fac si desigur, afemeiati.
Asa ca, Doamne feri! - in primul rand, pentru ca mi se pare o porca miseria si in al doilea rand - cine stie ce boli are tipul ala.
Bine ca nu mananc in momentul asta ca as vomita.
Asa idei aveti unii. Si mai lasa "modestia" ca prea multa, strica!

Umbli tu cu mii de fete si iti faci de cap, asa, o tarfulita gen masculin, si traiesti asa fara scop in viata, si cand o sa in probleme, bolnav, batran, o sa ramai singur. Nimeni nu o sa fie cu tine, pentru ca tu nu poti iubi pe nimeni. Tine-o tot asa, ca o sa ajungi bine! Singur si neiubit de nimeni - cel mai fain viitor ever!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Mayar):

Minte inchisa

| Honeyyy a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

O dai in penibil deja happy. Acum cateva zile imi spuneai "voi domnisoarelor sunteti niste ipocrite ordinare care va dati sfante dar va curg balele numa cand auziti de p***. " si acum spui ca unul012345789 are o minte inchisa laughing. Te decizi si tu pana la urma de partea carei categorii esti?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Honeyyy):

Are mintea inchisa ca il judeca aiurea pe autorul intrebarii

| unul0123456789 a răspuns (pentru Mayar):

Bunahappy Poza de profil e reala? happy

| Mayar a răspuns (pentru unul0123456789):

Reala, da. Daca sunt eu in poza - asta e alta poveste. Nu imi dezvalui oricum identitatea.
Mai bine vezi ce vrei sa faci cu viata ta. Da, e misto sa iti faci de cap, esti baiat, deci nu ai griji gen - daca raman insarcinat? - ca nu ai cum.
Deci desigur, cum ziceam, te distrezi, profiti de tot la maxim, dar cand dai de rau, ramane cineva langa tine? Acum nu iti pasa, inca esti in forta, te poti descurca, dar cu trecerea timpului, o sa ai doar aventuri, insa in realitate, nimeni nu te va astepta acasa, nu se va preocupa de tine, de cum o duci, cum te simti, daca iti e foame, daca te doare ceva. Nu sesizesi la inceput, dar ii vezi pe alti fericiti, care in acelasi timp se si distreaza, si de asemenea sunt unul pentru celalalt.
In final, te va afecta, vei realiza ca esti deja batran si singur, ca toti te-au parasit, sau ca au murit, pe miri in ce conditii. Si atunci, ce faci? Te gandesti la cum a fost tineretea ta, si iti plangi de mila? Ca nu o sa mai poti da timpul inapoi.
Ai doua cai, tu alegi pe care vrei sa mergi.

| OnlineZ a răspuns:

1 la mana ) Urasc barbatii tatuatii (dar asta nu exclude faptul ca intr-o zi sa mi se puna pata pe vreunul..stiti vorba niciodata sa nu spui niciodata)
2)Urasc barbatii tupeisti ce te abordeaza ca si cum deja sunt siguri ca te pacaleste
3)(Mai sincer ca acum nu cred ca am vorbit de prea multe ori)Daca s-ar oferi sa imi faca oral cu siguranta nu as accepta dat fiind ca este un strain, si nu in ultimul rand (vorbind in numele meu) ca sa fac chestia asta sau sa mi se faca trebuie sa se formeze o anumita legatura intre noi.Asa ca...E fantezia ta dar nu a tuturor!

| RAY a răspuns:

Isi raspunde feminitatea din mine, eu ca fata daca as vedea unul cu muschi care e frumos logic ca as vorbi cu el, daca miar propune asa ceva i-as da una jos asa ca amintire din partea mea, pe bune ai fantezi periculoase, nu ma mir ca sunt asa fetele cu asa porci disperati dupa sex, daca as fi fata as fi lesby sigur cu barbati ca tine ce sa faci frate

| corbulalbrosu a răspuns:

""...un barbat bine de tot, unu frumos, bine facut, cu muschi, tatuat si super-extra-ultra-mega-dotat, cu o privire dura, un tip dorit de toate femeile din lumes a zicem"". Ai uitat de lantul gros din grumaz, freza de puscarias si burta revarsata. WOOOOW, tabloul COCALARULUI perfect laughing

| Maria_Elena_Chirca_1991 a răspuns:

Lasa-i, nu au citit bine... "si va propune SA VA FACA sex oral". Oricum, raspunsul este tot nu. Crede ca o sa te excite suficient ca sa se inverseze rolurile.

| PrettyLiar94 a răspuns:

As zice ca e psihopat si as pleca cat mai repede de langa el!laughing)))))))