Da, poti sa faci, nu e nimic ingrozitor, scarbos sau jenant (daca exista dragoste, respect, incredere si dorinta). Dar, mare ATENTIE!, exista mari riscuri de infectie pentru amandoi daca nu folositi prezervativ si doar pentru femeie daca folositi.
In plus, trebuie sa fiti foarte atenti la igiena: spalare energica cu apa si sapun a organelor genitale si mainilor ambilor parteneri inainte si dupa.
Poţi să faci sex pe perioada menstruaţiei dar trebuie să fii mult mai atentă la igienă deoarece riscul de infecţii este mai mare decât în alte perioade.
Atata timp cat tu te simti in stare sa faci dragoste(adica daca nu ai dureri cauzate de menstruatie sau nu te simti rau) poti sa o faci, insa in primul rand nu e igienic...si in al 2-lea rand risti foarte mult sa faci acum o infectie...asa ca mai bine astepta inca vreo 2 zile si faci atunci...eu am facut o data in ultima zi de menstruatie cu prietenul meu pentru ca nu ne mai vazusem de vreo cateva luni...insa iti dai seama ca a fost foarte mica sangerarea pentru ca era ultima zi...insa si igiena de dupa nu a lipsit...asa ca ai foarte mare grija.
Da, poti sa faci, dar mi se pare scarbos si jenant sa zic asa si cum zic fetele pot aparea infectii in timp...
Sper ca te-am ajutat. pup
Poti sa faci, da nu este prea indicat i cam scarbos si cum zic si celelalte fete pot aparea infectii grave
Buna! Mie mi-a zis niste babe ca spurci barbatul daca esti pe menstruatie! Eu nu stiu foarte bine... dar mai cauta pe net
Mult Succes!
Din punct de vedere fizic, poti sa faci... e chiar placut...Insa, nu e indicat din punct de vedere medical. Intelegi? ma bucur ca te-am putut ajuta.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Gaabi32 întreabă:
anonim_4396 întreabă: