| Biiia21 a întrebat:

Fetelor, imi place de un tip cu care m-am cerat de vreo 2 ani si nu mai vorbim din nu mai stiu ce prostie si odata pe faceboo* el deschide o convesatie in seara aceia am iesit cu prietenii si a venit si el dar nu ma bagat inseama si m-am indragostit de un prieten pe care il place o verisoara carea acela tot venea langa mine iar verisoara mea se uita urat la mine am facut cunostinta cu el iar el m-a sarutat eu am rams teapana verisoara mea in momentrul acela a plecat acum nu mai vorbeste cu mine iar de acel baiat a plecat si nu l-am mai vazut 3 zile a venit eu i-am sarit in brate dar el m-a respins ce se intampla? de ce a reactionat asa?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Esti impulsiva si cam nesocotita,dupa parerea mea.
Cere-ti scuze de la verisoara ta,dar sincer,si lui nu-i mai da atentie.O place pe verisoara ta si tu le-ai stricat ploile la amandoi!
Acum,incearca sa dregi ce-ai stricat,la nevoie,afiseaza-te cu altul, asa, ca sa convingi pe toata lumea de bunele tale intentii.Pe el, scoate-l din calcul, nu poate fi al tau!
Succes!

2 răspunsuri:
| Carmen8012000 a răspuns:

Pai probabil daca i place de verisoara ta, voia sa se apropie de ea. poate a incercat si nu a mers.Si a vrut sa o faca geloasa, poate ca acum i pare rau ca a pierdut-o cand s-a suparat ca te-a sarutat...parerea mea...

| BiBis a răspuns:

Poate ca a vrut sa o faca geloasa pe ferisoara ta. Trebuia sa iei initiativa chiar daca il placi, sau daca deja te sarutase fara sa poti face ceva. pentru ca verisoara o ai pe viata dar pe unu ca el poate ca nu. Nu stiu poate ca s-a folosit doar ca sa o faca geloasa. iar acum nu mai vrea nimic de la tine. nu stiu. poate ii pare rau. tocmai d.asta incearca sa iei initiativa la orice chestie de genul. asa isi fac si o parere, parerea mea.