Chiar crezi ca viata ta se va imbunatatii daca aflii chestia asta? Va fi mai plina de culoare, dragoste si fericire? Vei putea sa dormi din nou in pace stiind la ce varsta mi-am inceput eu viata sexuala?
Dupa cum spuneam la o intrebare nu se raspunde cu o alta intrebare...dar voir raspundeti doar ca sa aveti puncte so trist
"so trist" ca nu ai o viata.
Auzi si tu, vrei sa afli la ce varsta si-au inceput oamenii viata sexuala. Doamne mare ti-e gradina
Si nu raspundem doar ca sa avem puncte stai linistit.
Eu pe cat pot incerc sa ajut lumea
„justmebi a răspuns:
Prima data a fost cu o fata laughing la 15 ani si ceva ani.iar cu un baiat la 16 ani si ceva"...te rog, fă să primească ea fundă că și-a început „viața sexuală" cu o fată!
Prima data a fost cu o fata la 15 ani si ceva ani.iar cu un baiat la 16 ani si ceva
Sincer fiecare fata isi incepe viata sexuala cand crede ca e absolut pregatita si fizic si psihic.
Nu ti se pare cam intima intrebarea asta? Ce te intereseaza pe tine la cat isi incepe altcineva viata sexuala?
La o intrebare nu se raspunde cu o alta intrebare
Pai la astia ca tine se raspunde cu o alta intrebare ca sa te fac sa intelegi ca nu ai dreptul sa intri in intimitatea nimanui.
Si ti-am raspuns. Plus ca nu ai tu dreptu sa stii cand isi incepe fiecare viata sexuala. Asta e fix problema fiecaruia.
Sincer nu m-ai pune intrebari de astea, nu-ai au rostul. Daca ai intr-adevar ai nevoie de ajutor la ceva intrebare cu cea mai mare placere, dar daca nu iti pierzi timpul cu intrebarile astea. Si nu te supara pe mine, am fost intotdeauna direct si am spus fiecarui om in fata ce simt asa ca asta am facut si cu tine!
Doamne, dar cata frustrare zace in voi! Te-a verificat pe tine personal? Era o intrebare ca oricare alta, la care poti sa alegi sa raspunzi sau nu. Plus ca sunteti penibili/penibile cu chestia cu intimitatea...sau probabil nu am observat eu ca toate datele din buletin le aveti afisate langa username si astfel oricine va poate identifica pe strada si deci poate sti ce ati facut, cand si cu cine!
Eu nu am facut prostia sa imi pun toate datele, si daca sunt puse nu sunt corecte. Asa ca stai tu linistita.
Daca tu ai chef sa raspunzi la intrebari de astea si sa iti etalezi viata pe net e problema ta, atat te duce capu
Esti prost! nici macar nu esti capabil sa citesti!
Tu esti proasta ca nu esti capabila sa imi citesti nici macar numele.
Sunt fata draga Mai du-te pe la scoala.
BiancaGabriela2000 întreabă:
IngerCazator întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: