Putin cam devreme, 11 ani si 3 luni, tin foarte bine minte varsta deoarece s-a intamplat exact in prima zi de scoala din clasa a 5a. A fost ceva socant pentru mine, dat fiind faptul ca nu eram prea lamurita in legatura cu "procesul" asta, mama discutase asta cu mine inainte, dar vag deoarece ea credea ca-mi va veni si mie cam la aceeasi varsta ca si ei (15 ani).
Pentru a depasi momentul, este important ca mama sa discute liber cu fiica de timpuriu, de cand apar primele semne ale pubertatii, sa-i explice pas cu pas tot ce inseamna menstruatia si ce implica aceasta.
Mie, cand mi s-a intamplat, eram singura acasa si habar n-aveam ce sa fac. Pana a venit mama de la serviciu, imi trecusera prin cap tot felul de idei, aveam chiar impresia ca acest ciclu tine in fiecare zi . Ma rog, am trecut peste, dar daca voi avea vreodata o fata, voi tine cont de ce am patit eu si o voi instrui cat de bine voi putea. Scuze ca am lungit atat mesajul!
Succes!
Pa-pa!
Ma inebuniti cu psihologie inversa ... Noi suntem mai batuti in cap, nu pricepem, clar? E greu sa te duci sa-i zici ca-l placi?
@Emeraude: Pai ti-a venit cand erai la scoala sau cand erai acasa? Nu te mai inteleg...
Mie mi-a venit pe la 13-14 ani
Mie anul trecut adica la 14 si cateva luni. cam tarziu ce`i drept da asta e. Am avut parte d emai multa copilarie :X
Imi pare rau, nu stiu cum se face ca am postat aici! Era pentru cealalta intrebare ( nu e vina mea ca pui 2 una langa alta ). Regret.