| UrSuLeTzZz a întrebat:

Fetelor, la ce varsta va-ti simtit pregatite sa aveti prieten(iubit)? dar voi baieti? eu tot am simtit ca trebuie sa mai astept si acum simt ca mi-ar fi mai bine sa am pe clv alaturi [fac 14]...credeti ca e prea devreme? thinking thinking

Răspuns Câştigător
| Academicianul a răspuns:

Dupa parerea mea nu este.
Eu, in calitate de baiat, m-am simtit pregatit de o relatie de pe la vreo 13 ani, dar nu pot nega faptul ca inainte nu mi-au mai placut fete...
Ai sa vazi ca nu e mare lucru. Tu trebuie sa ai grija, sa ti-l alegi bine pentru a nu iti frange inima mai tarziu.
Bafta!

6 răspunsuri:
| justifyme a răspuns:

Pai pe primul pe la 12 ani.dar daca te simti pregatita : bafta! :*

| dny_3305 a răspuns:

La 14 ani eu zic ca e numai bine eu am incput sa am prietene dinc cls a5a adica pe la 11 ani happy

| cherishana a răspuns:

Asta depinde in totalitate de tine, cand te simti tu pregatita. sunt persoane care au primul prieten la 10 ani si altii la 17. Prima relatie e oricum numa de mantuiala, de experienta, o pregatire. Oricum, good luck =)

| ŁīĸēÃĐŕēāϻ a răspuns:

Pai depinde si cand gasesti baiatul cu care simti tu ca vrei sa fi si consideri tu ca te place si intre voi exista respect reciproc! Din moment ce ti-am gasit pe cineva te simti pregatita oricum.Si cred ca la varsta ta este ok sa ai prieten (si eu am tot 14) adica eu cred ca esti pregatita!
Take care!

| Pitic a răspuns:

Si eu tot pe la 14 ani am avut primul iubit, nu a fost cine stie ce smecherie, nu am avut de castigat nimic poate de piedut timp pe afara.
Acest pas il faci cand crezi tu ca esti pregatita, mie una nu mi se pare a fi prea devreme, copii din fata blokului meu au 10 ani si umbla de manuta cu gagikutezele lor laughing) se si pupa rolling on the floor) deci nu e prea devreme.

| iJustWannaDance a răspuns:

Eu am avut primul prieten la 13 ani. e ok sa iti faci un prieten la varsta asta... oricu nu e vorba de dragoste aici; e doar ca sa intri in lumea asta a combinatiilor, si, apoi, te decsurci u:*