| mikici a întrebat:

Fetelor le mai plac baieti educati si cu bun simt?

21 răspunsuri:
| Eufourikul a răspuns:

De ce nu, tie nu iti plac?!

| Latinmoon a răspuns (pentru Eufourikul):

Ii e rusine sa recunoasca! laughing

| Sociopat a răspuns:

Nu.In ziua de azi educat si cu bun simt este considerat fatalau sau poponar.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Daca vin insotiti de o masina, cont in banca si muschi... poate.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde caror fete. Fetele cuminti vor cazuri sociale, distrusi fara educatie, care nu le respecta, si le invata prostii, iar panaramele vor sa prosteasca baieti cuminti, muncitori, sa aiba cine le intretine. Daca esti educat bravo tie, dar pentru fete trebuie sa fii cel putin arogant, asta le place, desi nu toate recunosc.

| neutrino a răspuns:

Fetelor educate si cu bun simt inca le mai plac baietii educati si cu bun simt, dar sa stie sa fie si practici, nu mormoloci.

| Latinmoon a răspuns (pentru neutrino):

True! puppy dog eyes

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru neutrino):

Adica sa lucreze/sa fie din familie cu bani, si sa cheltuie in club, asta inseamna practic in societatea de acum laughing

| oprescudorin11 a răspuns:

Nu! Decand lumea, fetelor le-a placut magarii. Poate nimeni nu se nastea cu tati cu bun simt si educati!
Ca sa insamantezi o femeie iti trebuie sa fii barbat, sa te perceapa asa.O sa te iubeasca femeia care te va vedea cu bun simt, finut, dar altul se va bucura de 'nuriile ei'. E legea selectiei naturale!

| gingergirl1 a răspuns:

LOGIC! straight face happy
Adica asta e parerea mea, mai bine un tip cuminte si de treaba, educat si la locul lui decat un golan care injura ca la "usa cortului" laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru gingergirl1):

Eu sunt cuminte, foarte de treaba, foarte la locul meu, dar nu prea cred ca sunt mai atragator pentru tine decat un golanas pe banii parintilor, cu citate din RAP laughing
Si nu se pune problema de aspect big grin

| stark47 a răspuns:

Pe mine nu ma intereseaaza ce anume le mai plac fetelor in ziua de azi.
eu am felul meu de a fi, iar daca lor nu le place asta e, nu am sa ma schimb doar pentru a avea o parvenita langa mine.in schimb,fiind ceea ce sunt,si in acelasi timp fiind considerat atragator,este destul pentru mine.
cand ies din curte nu imi las bunul simt la poarta si imi iau fata de baiat de cartier sau de jmecheras,sunt la fel in orice situatie si oricat dedragut ar fi fata,nu am sa ma prefac ca sunt altcinva decat ceea ce sunt.
impulsiv,perfectionist,arogant,narcisist insa in acelasi timp rafinat,atent,politicos.iar din punct de vedere al educatiei, cred ca am destula.din cate se pare, fetelor inca le mai plac stfel de caractere, atesta trecutul meu, daca ma intelegi

| djdani2010 a răspuns:

De acord cu @ Sociopat

| Biiskrem a răspuns:

Așa am ajuns, să fim toate numite curve pentru că niște amețiți asta caută și asta găsesc? Dintr-o dată, nu mai e niciuna întreagă la cap și bălesc toate dupâ bmw uri? Interesant.
Ce te face să crezi că meriți lângă tine una care apreciază bunul simț când tu faci din noi salată? De unde gândirea asta?!
Ești încuiat la minte da' ai pretenții... Îmi vine să mâ dau cu capu' de pereți că știu că exiști și gândești așa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Biiskrem):

Hei, calmeaza-te.

Te pup.

| Biiskrem a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie să învăț să fac așa ceva...
Mi-e silă, mă, zici că au crescut în pădure. Da-le-aș foc, cu generalizările lor de căcat...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Biiskrem):

Ma abtin.

| CheLoo23 a răspuns:

Buna intrebare probabil ai pus-o cu un scop anume sau poate la caterinca.....In zilele noastre in momentul de fata nu mai exista aceste "Fete" frumoase sau cuminte exista doar niste "bunaciuni" ca sa nu jignesc pe cineva care se uita doar ce masina ai sau cat de smecher esti sau cat de musculos esti sau ce reprezinti sau mai multe prosti.Doar zic nu imi mentin punctu asta de vede exista fel de fel de persoane adevarul este ca mai exista si cateva fete care merita iubite si tratate ca pe niste printese dar cu toti stim ca sunt pe cale de disparitie happy

| b0denN a răspuns:

Depinde de gusturile fiecarei fete!

| Tania25 a răspuns:

Sigur ca da!
Fetele mereu sunt in cautare de cel mai bun dintre cei mai buni happy
E foatre important ca linga o fara buna mereu sa se afle un baiat la fel de bun!
Cuvintul " bun" cuprinde ideea de destept, educat, ingrijit, atent)
Si povestile cu baieti rai si fete cuminti sunt adevarate prostii!

| shoareletau a răspuns:

Tu esti fata, nu? Pai ar trebui sa iti raspunzi singura la aceasta intrebare!
pentru ce ai nevoie de parerea altor persoane cand vine vorba de preferinte in materie de baieti? Parerile sunt si vor fii mereu impartite... deci... tie iti plac baietii educati si cu bun simt?

P.S. In cazul in care esti baiat, primeste o parere de la mine: educatia si bunul simt vor fii 2criterii dupa care o fata se va ghida la un moment dat pentru a-si alege partenerul de viata!winking

Întrebări similare