| nosexnoparty a întrebat:

Fetelor le plac baietii care le pipaie?

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Depinde foarte mult de fata,de gradul ei de educatie,ca si de cat de indragostita este.
O imbratisare si un pupic vor accepta usor,un sarut ceva mai greu, iar ceea ce intrebi tu, foarte greu-in mod normal!

| elasexygagica a răspuns:

Ador sa fiu pipaitalove struck

| BAIATUL a răspuns:

Pai de obicei si fetelor le place fiindca se excita atunci cand sunt pipaite doar cu condita sa o faci finut nu sa o ciupi tare sau sa o strangi tare de sani pentru ca senzatia de placere(excitatie) se va transforma intr-una de neplacere(durere).

| Bianca1001Bia a răspuns:

Nu nu le place asta si daca te lasa o data de 2 ori de 3 ori e bine ca baietii sa nu intinda coarda daca e unu' din baietii aia nesimtiti si le pipaie mai mereu se vor ale fie cu : 1 o lovitura la oua fie 2 despartirea baftawinking

| larissuka a răspuns:

Daca e perversa da i va placea! cel mai bine e sati pipai prietena. ceelorlalte chair nu cred ca ar avea motiv sa le placa, numai ai grija si unde si cum le pipai!

| Elvina a răspuns:

Depinde si de felul cum baietii le pipaie. Si pipaie-ti prietena, nu orice fata, clar ca nu-i va placea.

| Mihaiy10 a răspuns:

Depinde...la unele da la unele nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cum sa nu. Si ele in schimb te vor pipai cu genunchiul in mod neasteptat la oua. happy

| NatureSelf a răspuns (pentru anonim_4396):

Extraordinar laughing Vrei sa mutilezi un barbat pe viata doar pentru simplu fapt ca te-a atins la funduletz? adica chiar asa? sunteti intr-un cuplu, daca nu iti place i zici, sau i iei mana. cum sa dai cu genunchi? asta ar demonstra cat de prost educata esti. Nu ai crescut la tara. daca nu vrei i iei mana depe locul nepermis. asta e tot.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NatureSelf):

Nu a mentionat nimeni in aceasta intrebare ca ar fi cineva intr-o relatie, intrebarea s-a pus la modu general. Adica daca unei fete i-ar placea sa fie pipaita (repet intrebarea ca poate intelegi ), nu a intrebat daca lu gagicasa i-ar placea sa fie pipaita! Trezirea. Si daca tie iti place sa se trezeasca una pe strada si sa te ia de treaba e partea a 7 a. Fetele mai au si demnitate si nu inteleg ce ar cauta unu cu mana pe fundu meu thinking Si daca il mutilez ce? Dupa mine pot sa il intind si pe jos si sa ii sar pe treaba mai ceva ca pe saltele gomflabilewinking. Autoaparare, ce sa si faci. Ups, am crezut ca vrea sa ma violeze. oh go on

| NatureSelf a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi atuomat sari pe mine. eu am zis daca e intr-o relatie e ceva normal, acum daca cineva te pipai asa fara motiv, calui asa-i place, dai cu tot ce ai si cu flota americana. ce te iei acum de mine. eu vorbeam daca e intr-o relatie. DAca baieti sunt fustangi. ti-am zis si tie nu-ti place orice. dai pe ei. nu te lua de lume fara motiv! asta e parte a 8 a

| PisicutaaMica a răspuns (pentru NatureSelf):

Ai dereptate ce daca te prinde de buci sau tate inseamna ca esti dorita si conmsiderata sexy mie imi place sa ma simt sexy si dorita

| NatureSelf a răspuns (pentru PisicutaaMica):

Pai marog la didy ducsy nu-i place cand pun baieti mana pe ea fara voie. dar daca iubitul ei face asta, voi chiar o credeti ca nu i place?

| PisicutaaMica a răspuns:

Prietenelor mele nu le place dar unora chiar le place pe mine cel putin ma exita si ma simt super cand un baiat imi da poponet sau ma ia de buci sau imi atinge sani ma simt sexy si dorita depinde de fata

Întrebări similare