Nu se poate generaliza asupra acestor tip de preferinte. Depinde de fata. De exemplu, fetelor inalte, evident ca le plac baietii inalti(mai inalti ca ele)...sau cel putin asa ar fi normal iar cele mai scunde nu cred ca se ghideaza prea mult dupa inaltime, avand in vedere ca nu asta defineste calitatile unui om
Depinde d ele.nu toate suntem la fel.
eu da, ador baietii inaltzi si brunetzi!
faza ca si eu sunt inalta si imi place sa port tocuri.
Mai depinde si de fata.
Imagineaza-ti o fata de 1.50 cu un baiat de + 1.85
Depinde acum, tu te referi la aspectul fizic, , pai nu mai trebuie sa fie si frumos?;-D
Nu conteaza inaltimea unui baiat!
Conteaza sa il iubesti asa cum este, cu bune si cu rele!
Sufletul si caracterul nu constau in inaltimea baiatului.
Hai bunaa! Mie una imi plac baieti inalti, dar nici prea, prea. cam de 1.80 ar fi perfect:X
Depinde mult de inaltimea fetei.Da, de obicei noi fetele preferam baietii mai inalti.Prietenul meu are 1.95 parca .Nu e o problema.Din contra, ia-o ca pe un MARE avantaj :p
Pai,daca esti inalta sigur iti plac
dar daca esti scunda si ca sa'i ajungi la umar trebuie sa urci pe un scaun.
Da.fetele mereu prefera baietii inalti(sa aiba cel putin cu 10 cm mai mult ca ele. fetele trebuie sa poarta si tocuri).din cate fete cunosc toate vor baieti inalti.
Mie una, da intalti in general. acum se nimereste ca prietenul meu sa aiba 1, 90 dar nu e o regula, am avut si mai putin inalti
Depinde, că eu, de-un metru şi-un şniţel, nu vreau să-mi iau bărbat de 2 metri care să se aplece dacă mă pupă sau aşa...contează să ne potrivim cât de cât la înălţime.
Fetelor le plac baietii inalti in aceeasi masura in care baietilor le plac fetele cu forme.
Pai doar unele au pretentia asta. Am o vara caare are 1.60 da sta numa cu baieti de 1.80 chiar mai inalti deci intreab-o si tu daca ai pe cineva ce fel de baietiii plac si multe chestii fizice.