| ShowTim3 a întrebat:

Fetelor le plac baietii inalti? peste 1.85, si mai facuti asa fizic? Si cu un aspect asa mai impunator... de baiat rau?
Cam asa arat da e total opusul caracterului meu.

Răspuns Câştigător
| sL0boz a răspuns:

Nu conteaza cum arati daca ai ceva in minte.

7 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Guy of my dreams:smug

| Swallow a răspuns:

Salut.Pai mie imi plac baietii inalti.nu peste 1, 85- pina la 1, 85 happy mai facut fizic da insa sa nu fie ca un antrenor de asta profesional laughing Nu imi plac baietii care sa fac staruri, carese cred the best of the bests, care e agresiv.E mai bine sa fie mai bun (nu chiar ca un calugar), poate uneori sa ma surprinda si cu o floare happy

| Merry24 a răspuns:

Hai sa-ti spun ceva: poti sa fii fotomodel si sa ai un suflet amar si rau,sa bei si etc,dar sa fii urat si bun la suflet si in toate, dar si invers, eu una ca femeie consider ca e bine sa fii tu insuti Stii cum se spune sufletul conteaza.

| ArcAnna a răspuns:

Ii ador sunt genul meu de baieti

| Jαne a răspuns:

Toate fetele sunt topite dupa barbati inalti!
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/......osen-2.jpg

| Pufuleti a răspuns:

E irelevant sa-ti spun ca da sau nu. Fiecarei fete ii place un alt tip de baiat. Exista baieti pe placul unor fete si baieti pe placul altor fete.

Si normal ca le plac in mod special, baietii inalti, pentru ca se se simt protejate. Aspect impunator? Ok, atata timp cat nu esti fioros. laughing

| neekole a răspuns:

Ce vrei sa spui prin faptul ca ai caracterul total opus? Adica esti inalt, "rau" si bine facut si ai un caracter de baiat timid care nu poate sa lege o propozitie in prezenta unei fete? Asta a fost asa ca o paranteza. Revenind la intrebarea ta, eu cred ca in general fetele prefera baietii inalti, dar daca este o fata de care iti place si are 1, 50 nu stiu daca se va simti prea confortabil in prezenta ta. Fa si tu un sondaj de opiniehappy. Funda?

Întrebări similare