Conteaza inaltimea,fata simetrica, bratele musculoase, fara burtica, vocea groasa, faza cu nu conteaza fizicul e o prostie, omul mereu a iubit ce e frumos
Depinde de muschi. Daca sunt finut conturati, rezultat al activitatilor sportive, da. Daca sunt d'aia umflati de steroizi si 500 kg haltere, nu.
Https://www.youtube.com/watch?v=N_cbPS-4-_U
ce chefuri erau o data, pe vremea mea, ai lua foc cu ala in pat
Vrei si muschi si penis de nu mai stiu cati cm, de parca tu ai fii vreo printesa...
Nu sunt nici vreo nasoala sa accept 15cm din moment ce ma excita 20 cm si most important nu atarn ca altele pentru o shaorma si o bluza
Si daca Gerardo al tau o are de 13 cm, cu toti muschii lui, ce faci? Nici nu cred ca ai masurat vreodata sula partenerului ca sa stii daca o are de 20.
Surprinzator [ pentru tine ], am masurat.
Daca o are de 13 cm nu ma poate satisface vaginal
La cat de adanca esti, cred si eu ca nu-ti ajung 13 cm
Nu e vorba de asta ma excita mai mult sa ma f4t cu cineva de o are de 20 cm
Bravo tie
Fetele care nu se respecta si care se considera obiecte apreciaza aspectul iar femeile demne apreciaza caracterul, educatia, inteligenta. Se aplica si in cazul barbatilor.
Da exact Femeile demne te apreciaza pentru cine esti tu, persoana ta.
Fetele care nu se respecta si care se considera obiecte apreciaza aspectu
fi serios, cand stai cu un om trebuie sa il placi, sa simti ceva, nu stai doar asa de pierdut timpul
iar femeile demne apreciaza caracterul, educatia, inteligenta. Se aplica si in cazul barbatilor.
astea nu emit atractie sexuala, fizica
De ce sa te aprecieze o fata pentru sufletul tau si tu pentru corpul ei, pai e ipocrizie baieti
Fetele sunt diferite, degeaba ai muschi daca te comporti ca un cãtel, sau te uiti in jos si-ti tremurã vocea de emotii când vorbesti cu ele.Sunt n exemple... cu mine la fel, de fapt daca arãti bine e chiar mai greu fetele sunt mult mai selective sa vada daca chiar esti demn si ai incredere in tine.
Daca esti frumos ai de unde alege, mai degraba ca un catel se comporta unu care nu atrage sexul opus
"Daca esti frumos ai de unde alege" aici da nu zic ca nu.
Nu intotdeauna, totcai mai inainte eram lângã un magazin.unu care arãta mai bine ca mine ca aspect cu 2 fete. Faceau " hai nume, mergi tu doar esti barbat" si alea nici macar nu au avut bunul simt sa-l astepte. Fetele trebuie sa se simta protejate, de aia nu aleg cateii.
Depinde de mai multi factori si de ce anume le atrage pe ele
Stiu Ca am citit un studiu ca le atrag toate tipurile, doar na sa fii bun astepti cativa ani, sau iti oferã vagin in schimbul casaroriei
Mie nu-mi plac mușchii.
Dar îmi place că mereu răspund băieții în locul fetelor la întrebări din astea.
Daca te uiti la o fata si arata a tractor, ti ar place? Daca o fata s ar uita la un baiat iar ala sa arate a bat, nu cred ca i ar place. Baietii sunt atrasi de formele divine ale femeii, iar fetele sunt atrase de lucrurile frumoase ale barbatilor care ii fac sa arate acel mascul alpha. Deci da, fetelor le plac astia cu muschi.
pissi_8742 întreabă: