anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor le plac muschii baietilor, asa cum si baietilor le place curul/tatele fetelor?

35 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Conteaza inaltimea,fata simetrica, bratele musculoase, fara burtica, vocea groasa, faza cu nu conteaza fizicul e o prostie, omul mereu a iubit ce e frumos

| sofisis a răspuns:

Depinde de muschi. Daca sunt finut conturati, rezultat al activitatilor sportive, da. Daca sunt d'aia umflati de steroizi si 500 kg haltere, nu.

| alina2k18 a răspuns:

Da, mie cu muschi, ceva gen Gerardo Gabrielwinking

| RAY a răspuns (pentru alina2k18):

Ai face sex cu el aaaaaaa? 7 nopti si 7 zile aaaaaa

| alina2k18 a răspuns (pentru RAY):

NON stop, pana ne ia smurduwinking

Https://www.youtube.com/watch?v=N_cbPS-4-_U

ce chefuri erau o data, pe vremea mea, ai lua foc cu ala in pat

| alina2k18 a răspuns (pentru RAY):

Ahahahhahahabatting eyelashes

Pacat ca nu sunt eu ala, ca am incepe acum focul iubiri

| anonim_4396 explică (pentru alina2k18):

Vrei si muschi si penis de nu mai stiu cati cm, de parca tu ai fii vreo printesa...

| alina2k18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt nici vreo nasoala sa accept 15cmwinking din moment ce ma excita 20 cmwinking si most important nu atarn ca altele pentru o shaorma si o bluzawinking

| anonim_4396 explică (pentru alina2k18):

Si daca Gerardo al tau o are de 13 cm, cu toti muschii lui, ce faci? Nici nu cred ca ai masurat vreodata sula partenerului ca sa stii daca o are de 20.

| alina2k18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Surprinzator [ pentru tinewinking ], am masurat.
Daca o are de 13 cm nu ma poate satisfacewinking vaginalwinking

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru alina2k18):

La cat de adanca esti, cred si eu ca nu-ti ajung 13 cm

| alina2k18 a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Nu e vorba de astawinking ma excita mai mult sa ma f4t cu cineva de o are de 20 cmwinking

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru alina2k18):

Bravo tie happy

| Plato a răspuns:

Fetele care nu se respecta si care se considera obiecte apreciaza aspectul iar femeile demne apreciaza caracterul, educatia, inteligenta. Se aplica si in cazul barbatilor.

| anonim_4396 explică (pentru Plato):

Da exact Femeile demne te apreciaza pentru cine esti tu, persoana ta.

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Fetele care nu se respecta si care se considera obiecte apreciaza aspectu

fi serios, cand stai cu un om trebuie sa il placi, sa simti ceva, nu stai doar asa de pierdut timpul

iar femeile demne apreciaza caracterul, educatia, inteligenta. Se aplica si in cazul barbatilor.

astea nu emit atractie sexuala, fizica

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce sa te aprecieze o fata pentru sufletul tau si tu pentru corpul ei, pai e ipocrizie baieti

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Fetele sunt diferite, degeaba ai muschi daca te comporti ca un cãtel, sau te uiti in jos si-ti tremurã vocea de emotii când vorbesti cu ele.Sunt n exemple... cu mine la fel, de fapt daca arãti bine e chiar mai greu fetele sunt mult mai selective sa vada daca chiar esti demn si ai incredere in tine.

Daca esti frumos ai de unde alege, mai degraba ca un catel se comporta unu care nu atrage sexul opus

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Viata nu se bazeaza doar pe sex si atractie sexuala.

Reproducerea umana da se baseaza, evolutia vieti pe pamant are ca baza selectia sexuala

Dar nu e neaparat sa fii cu Madalina Ghenea ca sa te poti reproduce.

Eu majoritatea fetelor care le vad simt ca ma atrag sexual, as face sex cu majoritatea, romancele sunt frumoase

Si toate sunt 90-60-90?

Dar eu nu vorbeam de Fotomodele

"Daca esti frumos ai de unde alege" aici da nu zic ca nu.
Nu intotdeauna, totcai mai inainte eram lângã un magazin.unu care arãta mai bine ca mine ca aspect cu 2 fete. Faceau " hai nume, mergi tu doar esti barbat" si alea nici macar nu au avut bunul simt sa-l astepte. Fetele trebuie sa se simta protejate, de aia nu aleg cateii.

Depinde de mai multi factori si de ce anume le atrage pe ele

Stiu Ca am citit un studiu ca le atrag toate tipurile, doar na sa fii bun astepti cativa ani, sau iti oferã vagin in schimbul casaroriei laughing

| Dalmore a răspuns:

Mie nu-mi plac mușchii.
Dar îmi place că mereu răspund băieții în locul fetelor la întrebări din astea. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa nu exageram

| deadhoe a răspuns:

Sa nu fie exagerati

| Cristina91Mm a răspuns:

Mie nu

| ruficape a răspuns:

Daca te uiti la o fata si arata a tractor, ti ar place? Daca o fata s ar uita la un baiat iar ala sa arate a bat, nu cred ca i ar place. Baietii sunt atrasi de formele divine ale femeii, iar fetele sunt atrase de lucrurile frumoase ale barbatilor care ii fac sa arate acel mascul alpha. Deci da, fetelor le plac astia cu muschi.