anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor,Ma numesc Valentina si am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa impresionez multi baieti si sa-i atrag spre mine.Am ochii caprui,parul cafeniu inchis, am 38 kg si o alunita nu prea mare nici prea mica pe obrazul drept.Multi spun ca sunt foarte draguta si am sanse foarte mari la dragoate.Dar dupa parerea mea nu cred asa. Ajutati-ma cu cit mai multe sfaturi de folos.Multumesc mult Fetelor.

11 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

"Cine isi face multi prieteni, ii face spre nenorocirea lui..." (Proverbe.18:24)
"...Dar este un prieten care tine mai mult la tine decat un frate. -" (Proverbe.18:24) Pe acest prieten asteapta-l pana cand vei deveni o femeie matura.

| jackyboy12 a răspuns:

Fa-ti o pozA si pune-o pe net si mai vorbim

| h3r a răspuns:

Ți-aș spune că ești nesătulă dar având în vedere greutatea ta, ne gândim că nu ai mai mult de 12, 13 ani.
Ce-ți trebuie ție mai mulți băieți mă mamă?!

| BULAinMATA a răspuns:

38 de kile da ce mananci taica apa si scobitori laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrei să impresionezi, vrei mă, vrei...
Ești încă mică, vei crește și vei înțelege ce e important în viață, nu să manipulezi băieții. La vârsta asta ocupă-te de autorealizare pe plan intelectual mai ales ca apoi, prin ea, să atragi un băiat bun, de calitate, cu interese comune. La ce bun mult și prost?

| LovellyAngel a răspuns:

38 kg? Du-te la medic ( vorbesc serios )... Eu la 1, 70 am 56 kg si sunt slabuta...

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Ce spui de un "va rog frumos "? nu poti sa te multumesti cu unul? da ce? faci colectie? laughing mai lasa si pentru altele!

| Miky1 a răspuns:

38 kg... taman buna!

greece12
| greece12 a răspuns:

Faptul ca esti "foarte draguta" nu-ti garanteaza nimic.
Imbogateste-ti mintea,draga mea,corpul nu este decat o vaza goala daca nu e impodobita cu florile cunoasterii.
O fata frumoasa si proasta e un spectacol jalnic,o fata frumoasa si inteligenta e ca o opera de arta miscatoare,toti si-o doresc.
Hotaraste ce vrei in viata ta si nu te grabi la "dragoste", las-o sa vina la timpul ei, iti intra ca un hot in suflet, ti-l ia pe tot si pleaca noaptea ca un talhar lasandu-te pustie!
Nu te grabi, nu pierzi nimic.

| Exilee a răspuns:

38Kg si ai undeva pe la 8-11 ani nu?
Invata la romana ( sa-ti dezvolti vocabularul) si matematica. Baietilor nu le plac cele irationale.

| ღNuTzAღ a răspuns:

Nu te complexa in privinta la kg.Si eu am 17 ani si am 38 de kg.Eu nu ma complexez deloc.Am o persoana iubita, care ma iubeste si ma apreciaza asa cum sunt. Avem impreuna 1, 6 luni impreuna si ne iubim foarte mult! Succes ingerasul meu.