| RAY a întrebat:

Fetelor nu ati face sex sau o relatie cu unul mai mic ca voi ma refer la inaltime? Sau daca nu va atrage fizic?

13 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Eu am facutwinking cam 1.62m avea dar era top la fata, atitudine, comportament, vrajeala si la pat era bestial, eram varza dupa 15minutewinking laughing
Chiar azi m-am gandit la elwinking oricum era mare vagabond si cu priza mare la femeiwinking plus ca nu era complexat deloc de inaltime.
Nu e cazul sa specific ca o avea f mare laughing) si stia ce sa faca si cum sa facawinking nu cred ca a fost femeie care nu sa fie innebunita dupa ce a facut sex cu elwinking
Nu sta totul in inaltime, poti sa ai 1.85m si sa fii lache flausache, cuminte ca o fata laughing si nu starnesti nici o femeie.

| Emma30555 a răspuns:

Cred ca ți am mai răspuns, poți sa faci sex fără sa te atragă prea mult fizic dacă te atrage ca om. Dacă omul e și țăran de exemplu atunci nu poți sub nici o forma. Contează atracția mai ales când ești foarte tânăr apoi începe sa conteze mai mult personalitatea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coae, ce fumezi? Ce tot pui intrebari tampite pe aici? Esti stresat din cauza femeilor? Fii in pnm barbat si pleaca si fa bani multi, nu ai nevoie de femei. Inca o paguba pe capul tau.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Daca ma ta gandea asa si taicatu tu azi nu imi raspundeai.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta cu femeile cam ai dreptate, daca ai bani, faci doar sex si atata, in rest iti vezi de treaba ta.
Eu de exemplu NU am reusit in 25 ani sa raman in relatie nici de amicitie cu o femeie, nu ma inteleg la gandire, pasiuni, discutii mai deloc. Suntem asa diferiti ca n-am putea sta impreuna.

Nu stiu cum vezi tu treaba.

Dar intrebarile lui RAY mi se pare f bune, el prin asta afla pulsul societatii, ca asa afli si inveti, dine experientele altora, gandirea altora. Ca tu sa nu mai cazi in capcane.
Sti cum e, nu e nevoie sa ma dau cu capu de pereti ca sa aflu ca doar.
Vad si eu ala care s-a dat, ce a patit.

| AndreeaWTS a răspuns:

Dacă nu te atrage fizic nu se întâmplă nimic.

Dar nici nu-ți imagina că, dacă el e Făt Frumos, are toate drumurile deschise.
Are probabil la câteva disperate sau câteva "rele de muscă".
Dar altele, e posibil să găsească calul mai inteligent și să-l îndrăgească... laughing

Concluzie.
Cum arată, e doar o primă ușă deschisă, nu un pașaport de liberă trecere.

| RAY explică (pentru AndreeaWTS):

Fara chestia nu se intampla nimic seed

| Mosotti a răspuns (pentru AndreeaWTS):

Cum sa nu se intample nimic daca nu te atrage fizic? Daca nu te atrage fizic deloc, nici nu il bagi in seama, nu vrei sa faci sex cu el.

Nu ne amagi, sau nu te mai amagi si pe tine. Ca si tu tot asa faci, cum zic eu.
Nu stiu cum de f multi zic ca nu fizicu conteaza, dar tot aia multi la frumusei si frumusele se uita, si cu aia umbla, pe aia ii plac, iar pe ceilalti ii tin doar din interes, sau nu ii baga inseama decat asa ca oameni.

Cum arata e usa principala deschisa, daca aia e inchisa, nu mai conteaza ce e dupa usa, deci e proba eliminatorie.
Daca usa s-a deschis, sigur ca intre unu frumusei si neinteligent, o sa placi pe unu frumusel si inteligent, dar asta e altceva.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Din pacate ne rămân escoartele

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Pai la aia neatractivi cam asa e, sau au parte de partenere, dar ori de la unele nasoale, ori de la alea mai ok dar care-i tin de interes. Dar si alea nasoale tot de interes ii tine, ca si alea tot de frumusei sunt atrase.
Interes inseamna fie bani, fie nu bani, dar stau cu astia, ca nu le ia altii frumusei, vor si ele familie, copii, asa ca ii ia pe ei.

De aia vezi neatractivi cu femei mistocute de multe ori, nu e vb de bani, e vb de cealalta treaba, si oamenii zic "aaaa uite, nu e valabila treaba cu fizicul", se vede ca nu au scoala vietii, nu cunosc natura umana, nu cunosc psihologie evolutionista.
Ptr ca daca ar sti astea, aparentele nu i-ar pacali deloc.

Fara fizic la tinerete nu merge, fara fizic nu e o relatie cu partea afectiva ok, nu te simti iubit, dorit, simpatizat, etc, iar astea sunt cheia intr-o rel de calitate, asta e cel mai important, fara astea nu mai vreau nici o relatie.
Fara atractie nu exista iubire.

Si fara astea astept pana la 60 ani, si abia apoi caut pe cineva asa sa nu raman singur, ca atunci abia, nu mai conteaza fizicul adica la varsta 3-a.
Dar in rest si barbaul si femeia pana epuizeaza si ultimul cm de frumusete, tot dupa fizic se uita in primul rand!

| AndreeaWTS a răspuns (pentru Mosotti):

Am spus nu se întâmplă nimic.
Adică nici sex nici relație nici altceva.
Ce ai înțeles?

| Mosotti a răspuns (pentru AndreeaWTS):

AAA, asta da, ca daca nu e fizic nu se intampla nimic, aici ai dreptate.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru AndreeaWTS):

In sfarsit, o fata sincera! Sa stii ca nu multe recunosc asta, respectul meu!