Eu nu-l iubesc, dar imi place.Si nu e neaparat un motiv, dar daca ar fi sa o luam asa, chiar e frumos si stie sa cante
Nici mie nu'mi place. cu atat mai mult cu cat stiu ca este ceva de moment si in cateva luni, maxim 1 an, va disparea.
sunt total de acor cu tine.
sunt multi altii, cu mult mai geniali care au mai putine vizualizari pe youtube...bine ca celebritatea nu consat in cat de multe vizualizari ai caci... J. B ar conduce lumea.
el are la baza ca sa zic asa, pustoaice innebunite dupa pletele lui, care lesina dupa zambetu' lui...si care se pierd numai cand ii aud numele.
pe mine nu ma impresioneaza de nici un fel pentru ca are o voce de parca ar avea 12 ani si nu e deloc matur pentru varsta lui.
in fine. sa fie sanatos.
oricum nu pot zice ca'mi pasa sau nu daca il calca vreun metrou sau nu.
bafta!
Justin ala e un fraier coclit...are vocea facuta intr-un studio si gata, toata lumea il place
În 2 ani nimeni nu o sa mai ştie de el... o sa întrebi pe cineva, auzi mai ştii cine e Justin Bieber? Răspuns : Cine? Vecinu' de la 2? Aaa ăla de cânta ca o fată!
O zi bună!
Pai nu cred sincer ca e cineva care il iubeste, e doaro simpla simpatie si de comparat, normal ca nu se compara. dar sunt unele fete carora le place, si mie imi place cum canta si cum arata. e dragut.