Faza e ca te iubeste enorm de mult si ai noroc de un asa barbat dar ii plac si alte femei. Poate sa iti placa 1000 femei dar pe una o iubesti. Cum si tie daca il vezi pe unu pe gustu tau dragut si numai stiu cum iti cad ochii dupa el. Asa sunt si barbatii mai se uita dupa una alta si le vine vreo fantezie in cap. Daca pe plan sentimental si toate astea e implinit si are ce isi doreste si familia perfecta inseamna ca ar vrea o fantezie cu tine si alta femeie sau poate si mai mult. Asta nu inseamna ca nu te iubeste. E doar placere
Mersi pentru raspuns...pwp!
Nu stiu daca exista vre un barbat pe lumea asta care sa fie cuplat s-au casatorit si sa nu se uite la o blonda sau o bruneta dar asta nu inseamna ca te si inseala, ai incredere in el si vorba aia pana cand nu l prinzi la fapte nu ai ce sa mai zici ..........cred ca orice fata are un strop de gelozie in ea fie ca recunoaste sau nu asta dar sunt sigura ca il iubesti si te iubeste asa ca fiti fericiti si iubiti va mult si sa aveti un bebe sanatos si frumos ca, sa va umple vietile de fericire
Multumim pentru sfaturi!
Păi dacă e căsătorit vrei să fie și orb? Tu nu vezi bărbați frumoși, sau ce? Nu cred că el are o problemă ci tu ai un exces de gelozie.
Hai sa iti spun si eu parerea mea.Nu exista iubire fara pic de gelozie, desi e cel mai pur sentiment, este intotdeauna acea teama de a pierde persoana iubita, fie ea oricat de mica.Din cate se pare, el te iubeste mult, iar faptul ca este sincer cu tine ar trebui sa iti dea incredere.Nu orice cuplu are discutii atat de lejere si sa nu uiti ca pe voi va uneste un copil care se va naste curand.Sa va traiasca!
Sărut mîna în ce lună esti? Multă sănătate, să vă dea Dumnezeu un copil frumos și sănătos, ave-ți grijă de voi, și lasă gelozia deoparte că nu e bună, e distructivă.
Ce inseamna ca-i scapa ochii? Intoarce capul dupa ele? Nici eu nu ma simt bine cand spune despre altele ca sunt frumoase. Barbatul meu spune si sunt de acord ca e normal sa remarci ce e frumos dar ca tu decizi dupa aceea daca intorci capul sau nu si ca el a decis sa nu intoarca capul dupa nimeni, sa nu stea intre 4 ochi in incaperi cu o alta femeie. Discuta ce te supara dar cu calm, daca il cicalesti tot timpul il poti indeparta.
Stai tu linistita ca mai stiu eu asa pe cineva
Are nevasta si copil ii fug ochi dupa femei dar doar atat nu a inselat nici o data si nu o va face va zic eu
E mult de a te uita si a si insela pentru ca tu esti speciala pentru ea ele sunt doar asa ....caa na
Dar nu e asta o problema daca a zis ca nu o sa te insele ofera-i putina incredere totusi aveti si un bebe pe drum!
BFT
Multumesc alinutzu pentru incurajare.
Multumesc alin pentru incurajare.
Mda...in mod normal,daca iti iubesti prietena,sotia,sau ce-o fi ea, din dragoste si respect pentru ea, n-ar trebui sa faci astfel de "scene", sau chiar daca te mai uiti (ca doar privitul-i gratis), te uiti discret, cu coada ochiului si in niciun caz nu exclami cu voce tare.Niciodata nu mi-au placut badaranii, obsedatii si libidinosii care sa uita si fluiera dupa femei pe strada sau in parc.In fine, bine ar fi sa aveti o discutie serioasa si sa-ti impui punctul de vedere.Succes!
Asta nu stiu...dar daca u stii sigur ca nu te insala, atunci nu mai fi asa geloasa.sau fa-i si u in ciuda(spune-i k si u ai vazut un barbat frumos sau uite-te dupa barbati pe strada, vezi ce reactie are) si daca se supara atrage-i atentia ca nici tie nu iti convine ceea ce face el.dar daca stiai ca asa e el, nu trebuia sa te incurci q el.
Da-i si tu niste ''libertati'' daca stii sigur ca tine la tine si te iubeste, nu-l strange ca intr-un cleste.
Nu uita ca si detinutii viseaza la libertate (si unii mai si evadeaza din cauza asta).
Toti barbatii se uita dupa femei, incearca sa nu mai fii geloasa! gelozie de multe ori desface casnicii
Mutubal întreabă: