Dupa ba fratelo ca nu iti va recunoaste nici una ))) cand colo le curg balele dupa carnat, toata ziua l-ar tine in gura )) pffff cu intrebarea asta leai provocat niagara intre craci )
Nu e vorba de excitare, ci de placerea care o simti cand iti faci partenerul sa fie in extaz.
Nu stiu daca tu practici sexul oral, dar cred ca l-ai practica daca ti-ai iubi mult partenera si ai dori-o sa o faci sa fie in extaz.
Nu practic sexul oral ca sa imi tin iubitul langa mine, ci ca vreau sa se simta foarte bine. Nu asta inseamna sa iubesti? sa iti faci partenerul fericit? si odata ce e fericit, sunt si eu fericita.
Sunt de acord cu sexul oral daca partnerii se iubesc, daca nu este doar o scuza sa iti ti partenerul langa tine, si sa o practici dupa un anumit timp, cand stii ca sentimentele sunt adevarate si sexul oral nu e doar un moft. Bine, lucrurile acestea trebuie discutate cu partenerul/a daca este de acord si sa ii respecti decizia ( daca nu este de acord).
Ps. Si igiena sa fie pe primul loc cand practici sexul oral.
Pentru d-ra LaLaura, in ce sa fie baiatul "'in EXTRAS " Super, n-am cuvinte
Multumesc pentru observatie, am corectat, mai gresesc si eu mai ales cand scriu de pe telefon, ca nu sunt robot ci doar un om.
Nimeni nu e perfect, dar iti multumesc pentru observatia prompta.
Ai corectat gresit " extraz".Il cheama EXTAZ
Nu s-a corectat inca, daca ai observa si celalalt "extaz" ai vedea ca e scris corect, adica stiu sa il scriu.
Nu ti-o iau in nume de rau, stai linistit.
Sunt deschisa la critica fie si ea negativa, critica e constructiva.
Pe bune acum, dar ar trebui sa-ti intrebi parintii si in felul acesta vei primi raspunsul corect.
Cum poate sa placa cuiv asa ceva, e la mintea cocosului ca fetele o fac pentru placerea partenerului, pentru a nu fi parasite
Cand vezi partenerul excitat maxim de la un sex oral, ai parte de o senzatie de placere, de satisfactie.
Cand se cearta 2 baieti se invita unul pe celalalt sa suga... apoi se ajunge la bataie din cauza asta. daca o fata si-ar aminti acele momente poate ar ezita dar ciudata e treaba asta. mereu m-am gandit cum s-a ajuns aici
Dupa parerea mea consider ca atunci cind te afli cu persoana iubita..de ce si nu? Fac sex oral iubitului meu si chiar nu ma deranjeaza si nici pe el...iar daca e sa vorbim despre imi place mie sau nu ...cum crezi cind esti alaturi de persoana iubita excitata sau excitat la maxim si mai vrei sa ajungi la punctul culminant. dupa care sa te simti ca in al noualea cer))eu cred ca merita..Prefer sa-i ofer placerea de care are nevoie iubitul meu
Ce zici de un praz in gat?
Nu cred ca ar trebui sa te intereseze de ce doresc sa vorbesc cu un gay e ceva personal si atit!
deliutza83scumpika întreabă: