| Estoyaqui a întrebat:

Fetelor, nu vreau să par nepoliticos, dar de ce toate aveți același miros specific în zona intimă, acel miros cărnos, înțepător? Precizez că este a doua mea tangență cu pussy și remarc același miros/gust în zona lor vaginală și de aceea vă întrep pe voi: zona voastră vaginală are mereu un miros specific/strident sau fetele cu care am avut eu tangență au probleme de igienă, chiar aș dori să-mi răspundeți dacă citiți asta happy

12 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

Lucrezi undeva?

| dragodana a răspuns:

Salut!
Este normal sa fie un miros usor pentru ca in vagin sunt bacterii bune care curata singure vaginul.
Daca mirosul este mai puternic inseamna ca acea persoana nu are o igiena intima buna.Sau are Candida.
Gust aveti si voi, barbatii.La ambele sexe depinde de ce mananci si mai ales de igiena.

| Sofer a răspuns:

Depinde de igiena fetei. Cu fosta fata nu am avut nicio problema. Avea un miros plăcut.

| Xpressurself a răspuns:

Totul are un miros. Se numesc feromoni.

| Mmn a răspuns:

La toata lumea e la fel...adica si la baieti...

| Mmn a răspuns:

Igiena bine, bineee inainte

| MValentin a răspuns:

Daca fata a iesit de la dus si ii faci oral e normal sa nu ii aiba vaginul gust a... nimic o sa aiba in timp de la acel lichid lubrifiant.
Dar gen daca e si cald si mergeți pe jos si faceti inainte de actul sexual lucruri e normal sa aiba un miros specific ceea ce mie nu mi se pare scarbos sau ceva, daca chiar as ma deranjează prima data curat totul cu limba strang in saliva ce o ramas si scuip totul subtil nu stiu undeva, si nu ca ar fi scarbos asta dar gen stiu ca iubita mea este foarte curata si lucrul asta e normal

| Blackpinkinthearea a răspuns:

‘Tangenta cu pussy’.
Da’ ai intrebat-o pe fată cum miroase organul tau? Iti garantez ca o sa zica ‘a flori de liliac’.

| DeathOfDreams a răspuns:

"Dar de ce toate aveți același miros"
"Este a doua mea tangență cu pussy" rolling on the floor)

Nu ar trebui să fie niciun miros "cărnos, înțepător" oricum ai defini tu asta. Cel mai probabil, lipsa igieniei sau infecții.

| Amelya02 a răspuns:

Exista un lichid albicios care noua ne curge tot timpul (datorita faptului ca vaginul secreta ceva prin care se curata singur)
Mai puțin în zilele de menstruație. Depinde de alimentație, dacă tipa mănâncă usturoi sau ceapa, va avea un miros mai puternic. În rest este normal. Încearcă sa îți mirosi propriul organ, probabil miroase la fel sau mai intens

| Frank51 a răspuns:

Trebuie sa mor rolling on the floor

| Hannah06 a răspuns:

E normal sa fie un miros specific, nu e vorba de igiena. Faceti dus fix inainte de act si vezi cum e.