anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, pana la urma voua va place sa PRIMITI sex oral? Poate parea o intrebare retorica, dar am dat peste cateva "mironostite", care vin cu lucruri gen e scarbos etc.

Răspuns Câştigător
| Cristinne_3572 a răspuns:

Daca tot ai dat intrebarea, hai sa vorbim deschis. unele fete pot spune ca nu le place asta motivind ca e scarbos din simplu motiv ca nu au primit niciodata sau poate au avut o educatie la patrat din partea parintilor.da admit ca exista intr-adevar persoane care chiar cred ca e scarbos, dar nu sunt atit de multe.si "mironositele" tale pur si simplu mint ca nu le place.pentru ca daca tot veni vorba, asa sunt multi dintre oameni:ne place si facem, dar gura mica sa nu afle nimeni.si apropo sexul oral(oferit/primit)este binevenit intr-o relatie stabila, nu cu un partener pe care il vezi a doua oara.si fetele care se ingrozesc doar cind aud de oral e foarte probabil ca nu sunt intr-o relatie bazata pe iubire reciproca.

8 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Acest obicei al bărbaților de a le face sex oral femeilor, este un lucru pe care Biblia îl disprețuiește, atît sexul oral cît și cel anal, Dumnezeu cel care a creat omului sexele și bineînțeles plăcerea sexuală, dorește ca omul să se bucure de aceste minunate cadouri dar doar în scopul în care el le făcut, adică bărbatul cu femeia nu bărbați cu bărbați, și femei cu femei, sau sex oral /anal, și sexul este permis persoanelor căsătorite.

| Cezarus a răspuns:

Ne place la nebunie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cristi.daca taceai filozof ramaneai

Răspuns utilizator avertizat
| nom a răspuns:

Normal ca toate fetele vor asta si cu siguranta le place...iar in ceea ce ii priveste pe baieti... unii chiar adora sa faca lucrul astawinking

| Anet a răspuns:

Fetele carora li se pare scarbos cu siguranta nu au avut parte de asa ceva inca, fiindca nu ar mai gandi in modul asta.Da ne place si inca foarte multtongue

| Obbsesive a răspuns:

Normal ca place! Dar facut cu persoana iubita nu cu oricine! Dc sa nu recunoastem ca asta place tuturor? Fie ca esti fata, fie ca esti baiat!smugDai si primestibig grin!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prietena mea spune ca ii place fiindca a facut la anii astia (la 9 ani)

Întrebări similare