Asta chiar e o tampenie. Iti dai seama ca fetele alea sunt pe interes nu?
Si ca sa-ti raspund la intrebare, nu, nu m-ar impresiona. Nu ma atrag lucrurile de genul.
Vezi ca nu toate sunt la fel, nu le mai baga in aceeasi oala.
Vorbesti prostii, de parca tie nu ti-ar placea sa te lauzi cu o asemenea masina!
Asta a fost buna
N-are nimic, atata timp cat pe tine te impresioneaza o dacia
Sunt prea "sfinte" fetele de aici sa iti zica adevarul. o femeie (nu copila ) e atrasa de o masina, cu cat mai scumpa cu atat mai bine, pentru ca inseamna ca barbatul are bani, si un copil cu el ar insemna o viata frumoasa pentru acel copil. pana la urma aia o intereseaza pe o femeie. nu multe ar vrea pe unul fara masina sau cu o dacie.
Si mai atragator ar fi tipul daca as sti ca a obtinut masina aia prin propriile forte (nu ca a primit-o de la tac'su), pe cai legale. Care femeie nu si-ar dori un astfel de barbat alaturi?!
"Care femeie nu si-ar dori un astfel de barbat alaturi?!" nu pe multe le doar chiar daca ar fi fost ceva care merita respectat.
Nu ti-a iesit! Ai vrut si tu sa-ti gasesti o scuza pentru faptul ca nu ai iubita
Nu acu' serios, n-are treaba adrenalina cu masina. Ah, si inca ceva: generalizarea este "fructul" unor minti limitate, clar! Mai ales generalizarile de genul asta...
Orice a-ti spune,si nici nu ma obosesc sa ma uit la raspunsuri date de alti utilizatori,o masina e un +,cu cat mai cool masina cu atat mai mare +.
asta e realitatea.
nu spun ca e un factor determinant,ci doar un plus, ca si cand ai pleca de la start cu un metru in fata.
e parerea mea si e sustinuta de N exemple(logic, mai sunt si exceptii), sa nu va simtiti ofensate, asa functioneaza creierul uman
M-am uitat pe raspunsurile date de alte fete, si parerea mea este ca nu doar tipele pe interes sunt atrase de masini. A sta cu cineva pentru ca detine un astfel de vehicol difera de a-ti place ideea ca prietena-tu are asa ceva. Mi se pare ca sunt foarte multe fete atrase de acest gen de tipi cu adrenalina.
De aia multe prefera "badboys" si nu cei timizi. dar nu te poti astepta la toate sa spuna adevarul, dor sunt fete
Adrenalina din parti...
Masina nu le atrage neaparat doar daca sunt fete mai libertine ce vor sa isi traiasca viata intens.