Eu sincer l-as putea accepta dar depinde. Daca barbatul este intr-o casatorie atunci vede in tine ceva ce nu mai vede demult in sotia lui nu? Deci daca tuii oferi ceea ce sotia lui nu poate si in plus ai fi uimita sa vezi ca ar putea deveni al tau, asta daca nu te deranjeaza sa rupi casatorii(doar sa nu aiba copii). In cazul in care nu este casatorit dar angajat in alta relatie, se poate aplica si cazul de mai sus dar de asemenea poate ca doreste sa experimenteze saunu se poate decide.Intotdeauna poti sa ii oferi ceea ce vrea si mult mai mult pentru a-l face al tau dar.si acesta e un mare DAR, ai grija! Cum se spune in engleza:Now a cheater, always a cheater.
Iti recomand sa te limitezi la pozitita de amanta in o astfel de relatie pentru ca un barbat care a inselat odata poate sa insele de mai multe ori
Sper ca ti-am fost de ajutor
xoxo Vanilla
Depinde de fiecare, cat de mult se respecta si mai ales cat de indragostita e, pentru ca daca te indragostesti cu adevarat e putin probabil sa te gandesti la ce inseamna cu adevarat a fi amanta.
Eu cred ca e degradant si umilitor sa fii amanta, insa am intalnit femei care aveau o cu totul alta parere.Am mai invatat insa ceva de la viata:sa nu judec pe nimeni dupa acest aspect pentru fiecare are motivele lui, mai mult sau mai putin convingatoare. Oamenii incearca sa fie fericiti cu orice pret, fara a se gandi prea mult la consecinte!
Eu cred ca nu as accepta, as incerca sa ma pun in locul celei inselate, si m-as gandi ca, daca acel cineva o paraseste pe ea pentru mine, tot asa va face si cu mine
Nu te supara ti-am dat raspuns, am 13 ani
Nu cred ca aş putea.La fel ca şi Marinuta, m-aş simţi groaznic dacă aş fii in locul celei inşelate.
Poate nu st prea matura... oricum nu asi accepta nikiodat acest rol, nu mi-se potriviste si in plus nu asi suporta sa inpart omul p care il iubesc cu altkineva( st destul d posesiva)!
:http://www.youtube.com/watch?v=zwzH57akd8Y
gandeste-te la melodia asta si tu un pic.asa gandeste un barbat e o specie rara ar face orice.si amantele pentru el.deci daca il iubesc n-o sa-i distrug familia.stiu ca o sa cada cu stupid da e parerea mea.
Nu stiu daca ma pot considera o persoana matura.am 19 ani dar cred ca iti pot raspunde la intrebare.cea mai mare greseala amea fost sa fiu amanta. inca sunt amanta de 3 ani de zile.de ce? din iubire.cu ce m-am ales? cu clipe de fericire cu zile fericite momente de neuitat si nopti de chin de suferinta cumplita.m-am ales cu umilinta mi-am pierdut demnitatea si principiile. poate a castigat o perspectiva asupra barbatilor am inteles cum sunt ei.relatia noastra e frumoasa dar statutul de amanta implica prea multa suferinta.tot timpul vei vrea sa iesi din aceasta relatia mizerabila dar daca nu ai o tarie de caracter destul de mare nu ai sa poti.barbatul care inseala este destul de iscusit si incele mai multe cazuri va reusi sa te intoarca din drum daca vrei sa pleci.cred ca la un moment dat ajunge sa-si creada si el minciunile.
deci fetelor puteti sa ma considerati cum vreti voi dar daca vreodata veti afla ca partenerul vostru este casatorit sa nu continuati pentru ca nu merita.
As accepta dar doar pentru o vreme si cu conditia sa nu raman eu singura dupa eu am 18 ani:d
Cand iubesti nu imparti! Eu nu l-as imparti cu nimeni, mai ales cu sotia lui...
NU si poti sa intrebi si fetele de 10-12 ani si ar raspunde acelasi lucru ai suferi enorm sa fii a 2-a
Am 23 de ani deci pot sa-ti dau un raspuns Nu merita sa fi amanta, daca dragostea dintre voi ar fi reciproca ar renunta la sotie pentru tine. Dar probabil pentru el esti doar o aventura, iti recomand sa nu pui suflet.
Pot sa tin la acea persoana ca la ochii din cap, dar eu una nu as accepta niciodata sa fiu amanta.Pentru ca el niciodata nu va tine la mine ca la sotia lui, si oricate promisiuni ar face cu siguranta nu s-ar tine de cuvant, deoarece are o nevasta si poate si un copil doi. Daca chiar tine la mine poate divorta! Dar eu nu vreau sa stric casa, familia cuiva asa ca mai bine caut persoane singure!
Asta e parerea mea!
Insa tu poti face ceea ce simti, dar pentru femei/fete nu stiu cat este de bine sa fi pusa pe locul doi!
Sunt destul de cerebrala si am zis "pas" la tentatii pana acum. Deci ma consider destul de puternica pentru a refuza acest statut, de dragul reputatiei si a respectului de sine. Mai bine sufar la inceput, ca apoi se urateste treaba. Barbatul intotdeauna se intoarce la sotia lui si nu as suporta sa fiu luata de fraiera.
Aceasta e viziunea mea, dar oricine are dreptate cata vreme argumenteaza.
Pana nu esti pusa in situatie nu ai de unde sa stii.
Dar, eu zic NU.
As suferi! Probabil sar afla si toata lumea o sa dea vina pe mine.bla bla.Mai bine nu ne complicam cu d`astea.
SI el daca ma iubeste, sa o paraseasca pe aia, nu sa-i devin eu amanta.
anonim_4396 întreabă: