Sincera sa fiu,o viata intreaga am dansat si credeam ca are mare importanta.
Tot viata m-a invatat ca niciodata sa nu spun niciodata, sotul meu nu danseaza, dar asta nu ne impiedica absolut deloc sa fim fericiti! Dimpotriva!
Nu e asta cea mai importanta caracteristica a unui baiat, dar e bine sa stie pentru serile in care vreti sa iesiti
Pai... Sincera sa fiu pentru mine conteaza putin . Cand merg in club cu prietenul meu el sta ca o leguma pe langa mine si dansez numai eu . Dar asta e... cum zice @Anne daca iubesti un baiat il iubesti asa cum e.
funda?:-l
Mmm... nu, nu cred, cand ti la o persoana pui accent pe felul sau de a fi. Eu am facut dansuri cand eram mica si sunt mai energica de fel, asa ca la petreceri, prietenii se bazeaza pe mine ca ii voi invata diferite dansuri . Insa nu ma deranjeaza sa fie mai stangaci, conteaza sa fie langa mine, nu sa "topaie" toata noaptea. O seara frumoasa sa ai
Daca te referi la dansurile clasice... populare sau numai shiu eu ke nu conteaza
Dar e tare sa vezi un baiat ca stie dansuri hip hop sau ceva mishari
Exact cum a spus si Anne, daca iubesti pe cineva ff mult nu mai conteaza daca stie sa danseze sau nu. Dar in general. mie imi place sa dansez. deci imi plc baieti care stiu sa danseze. in special dnb )) [pentru varsta mea doar la dnb ma gandesc -.-"]
Hmm, nu asta e lucrul cel mai important. Daca iubesti un baiat il iubesti asa cum e, chiar daca stie sau nu stie sa danseze.
Andr3i1996 întreabă: