Am fost si eu intr-o situatie asemanatoare. Si eu am fost la mare si am intrat in apa si imi curgea mult. e de la pa rece. am inteles ca ce e rece sau foarte cald dauneaza cand esti pe stop. Nu mai intra in apa. Nu mai merge la plaja. Stai acasa. Sau daca esti in vacanta k familia. adica mai multi oameni nu mai intra in apa. stai pe patura si stai in pantaloni scurti sa nu se vada.pe mine m-a tinut 10 zile dupa. o sati treaca. asa se intampla. curge mult. da iti va trece.bft!
Buna! Cel mai bine este sa te vada un medic, nu este normal sa curga atat.Nu lua pastile dupa cum crezi pentru ca te pot deregla.Mergi la spital la urgenta.
E normal. Nu ai ce sa faci. Si nu mai intra in apa, mai ales in primele zile. Stai linistita, mananc fructe, odihneste-te, ia ibruprofen pentru dureri.
Cel mai bine e sa te duci la un doctor pentru ca nu este normal daca este asa cu spui tu.Probabil de le apa rece ai facut un fel de hemoragie.Este ceva ce se intampla atunci cand folosesti apa foarte rece sau foarte calda.Nu e extrem de grav dar trebuie tratat si ar fi bine sa faci si niste analiza cand ajungi acasa.