| ana22_9440 a întrebat:

Fetelor pleez help dau fundita happyvi s-a intamplat baiat care v-a parasit pentru o alta fata sa va vrea inapoi? dupa cat timp? si ce e de facut in situatia asta, refuzi sau ii mai dai o seansa?

14 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu am patit niciodata asa ceva; mi-a dat papucii prietenul meu si s-a intors tot el la mine dar nu pentru.alta fata, nu a fost cazul.
Dar, am o prietena care a patit asa; a fost cu un baiat 4 luni, apoi el a lasat-o balta pentru.alta si a vazut ca nu merge relatia, s-a intors repede la prietena mea...mai,se poate ca el sa isi fi dat seama ca o iubeste cu adevarat, sau nu a mers relatia si vrea consolare si nu vrea sa fie singur, depinde.
Un baiat care lasa o fata pentru.alta dupa parerea mea nu cred ca merita ca fata sa il ierte, pentru.ca daca o data i-a facut asta, inseamna ca nu a iubit-o deloc si a preferat-o pe alta, insa mai sunt cazuri in care baietii realizeaza ca de fapt fata pe care a lasat-o e fata iubita.
Nu stiu, depinde mult de fiecare in parte, pot spune ca se poate ca el sa regrete, pentru.ca prietena mea s-a impacat cu acel baiat si acum au 1 an si ceva de cand sunt impreuna si vad ca se iubesc, de cand s-au impacat el nu a mai lasat-o si se vede pe el ca e mort dupa eahee hee, dar si ea il iubeste mult insa ii mai reproseaza ce a facut si el a zis ca nu si-a dat seama de ce a facut...in fine, ideea e ca e urat din partea unui baiat sa faca asa ceva, insa daca fata crede ca merita el o noua sansa si inca il iubeste, poate ar merge sa se impace.

| Malvina24 a răspuns:

NU mi s-a intamplat insa daca mi s-ar intampla e foarte posibil sa-l mai iert! De ce m-a lasat? A vrut-o pe ea~sa ramana cu ea! In cel mai extrem caz l-as ierta daca l-as iubi mult/am avut o relatie serioasa/sau a gresit si acum si-a dat seama ca tine la mine... dar prea putin posibil! Mai sunt baieti in lume! N-a stiut sa ma aprecieze, va stii altul!

| Romancutza a răspuns:

Sigur o fata realizeaza ca a gresit dai a daua sansa. Noi fetele vrem sa cunoastem si alte pesroane dar dupa realizam ca am resit asa ca oferat a doau sansa. Mie mi s-a intamplat dupa 3 samptamine. Pot pirmi o fondita te rog?love struck mersi

| Farcas a răspuns:

Mie mi s-a intamplat si din propria experienta iti spun ca e foarte dureros mai ales daca ti la baiatul respetiv.Ma rog a stat cu ea, 3 saptamani dupa care m-a vrut inapoi dar era ferm convins ca eu nu-l voi ierta si cu toate ca ma iubea nu a facut primul pas.Totusi tineam atat de mult la el ca am facut el primul pas si am vb cu el, l-am iertat.Nu regret nimic nici in ziua de azi caci suntem impreuna si ne iubim mult.Merita sa ii mai dai o sansa doar in cazul in care esti sigura ca tine la tine cu adevarat si cu riscul de a nu se mai duce la alta.

| marsy a răspuns:

Nu stiu. daca baiatului ii pare intr-adevar rau merita sa-i mai acorzi o sansa! Nu dupa mult timp el vine la tine!

| BlueDreams a răspuns:

Mi s-a intamplat ceva asemanator. El ma vroia pe mine si pe alta cu care era. A trecut timpul si a lasat-o pentru mine.Am vrut sa-i dau o sansa insa iubirea mea a disparut. M-a dezamagit mult si azi nu-i mai stiu nici numele, totusi el nu m-a uitat.

| alinaWalina a răspuns:

Buna. Nu mi s-a intamplat inca, dar daca mi s'ar intampla, nu l'as mai primi inapoi. Adica, din moment ce o plecat, plecat sa fie si la mine sa nu mai vina. Eu nu trec de 2 ori prin acelasi loc. Nu sunt roata de rezerva.
Asa gandesc, cred ca e bine.
pa pa:*:*

| ELD a răspuns:

Daca crezi ca merita da`i si a2a sansahappy.

| ioneluka a răspuns:

Ar trebui sa il supui la niste teste inainte!

Iar daca il trece, (fie vorba intre noi sunt foarte mici sansele)il accepti!
Dar testele astea dureaza! Trebuie sa iti recastige increderea!

Si nu poate face asta intr-o zi!
Daca te iubeste cu adevarat o sa faca tot ce ii ceri! Daca nu, inseamna ca sentimentele nu ii sunt adevarate!

P. S. Incearca sa nu te minti pe tine cand alegi decizia!

Succes!

Dai fundita?big grin

| LauraSpataru a răspuns:

In locul tau nu i-as da inca o sansa, ci as pune mana pe abecedar si pe gramatica de a patra.

| yoannah a răspuns:

Nu mi s-a inatamplat. Ne-am despartit pentru ca a fost infidel... teoretic tot pe acololaughing. Oricum...nu ar mai primi a doua sansa niciodata. Nu merita ca o persoana care si-a batut joc de tine sa te mai aibahappy Asta inseamna ca ii esti superioara si nu ai de ce sa te mai cobori la nivelul luihappy

| Rrrr a răspuns:

Mie mi s-a intamplat.si dupa cateva saptamani, apx o luna, s-a intors la mine si mi-a spus ca regreta, ca ma vrea inapoi, ca si-a dat seama ce simte pentru bine bla bla bla si i-am dat inca o sansa, iar dupa ceva timp mi-a dat iar papucii cu pretextul ca nu ne potrivim.
a fost primul meu iubit, de asta i-am dat o a doua sansa, nu stiam pe vremea aceea "cu ce se mananca", insa acum, chiar daca s-ar intoarce in genuchi, nu i-as da a3a sansa pentru ca in final mi-ar da iar papucii.
Macar am invatat ceva, nu o sa mai dau a doua sansa niciunui baiat, chiar daca poate nu sunt toti la fel.
depinde si de baiat si de ceea ce simti tu pentru el, dar eu te sfatuiesc sa treci mai departe, fara el.
poti si fara el!
happy

| papusha_5161 a răspuns:

Da. mi s. a intamplatoh go on.eu i.am acordat si am constatat ca degeabaoh go on.ca tot isi bate jocoh go on.acum depide de omthinking poate chiar merita>big grin

| ColOred SsqUare Bia a răspuns:

Ce ce sa-i mai dai o sansa?
daca te impacii cu el. poate t va mai parasii odata pentru alta...

Fundita?