Are miros de sange. Atata timp cat femeia nu are nici o infectie genitala și are grija sa isi schimbe tamponul la 4-5 ore si sa se spele cat de des se poate (de preferat la schimbarea fiecarui tampon, sau macar de 4 ori pe zi) mirosul este unul foarte slab, metalic.
Cam da, oarecum. Depinde si de nas.
Am cunoscut un tip, fara scrupule, care avea complet alterat simtul olfactiv, si nu ierta nici o tipa, spalata sau nu, la ciclu sau nu. Nu simtea nici un miros.
Menstra proaspata este formata dintr-un amestec de tesuturi, mucoase, resturi de vene si artere si sange prezinta un miros fad, aparte si oarecum specific, dar acest miros poate sa difere de la o zi la alta si de asemenea mirosul poate sa fie diferit de la o femeie la alta. Mirosul poate sa se accentueze in cazul in care eliminarea menstrei se face lent si sa devina chiar neplacut si de-a dreptul urat in cazul in care absorbantul sau tamponul intravaginal nu este schimbat la timp si incepe procesul de descompnere a sangelui din compozitia menstrei.
Da,miroase.Nu stiu in cazul altor femeii, dar in cazul meu miroase destul de nasol.
Ciobanelul96 întreabă: