| AnaMariaGerman a întrebat:

Fetelor, povestiți-mi vă rog cum a fost prima voastrã noapte de amor. Sunt virgină, iar prietenul meu îmi tot spune cã mã vrea și mã ceartã într-un fel sau altul cã îl opresc din "visat"(asta îmi spune când vorbim la telefon, avem o relație la distanță). La un moment dat o sã se și întâmple sã facem dragoste pentru cã ne iubim enorm, dar as vrea sã știu de la voi cum e sã faci dragoste, dacã doare, cam cât sânge o sã-mi curgă, cum ar trebui dã mã port în timpul amorului, ce să-i fac ca să-l fac sã se simtă bine și toate cele.

5 răspunsuri:
| FoxyM a răspuns:

Salutare!"Prima oara este cel mai greu"! Din cele spuse de tine nu pare ca te iubeste enorm ci doreste sa ajunga la cel mai pretios lucreu al tau! Fiind o relatie la distanta, asta il face si mai mult atras de tine, dar din punct de vedere sexual nu emotional.Nu face asta doar daca te obliga sau te cearta! Acesta trebuie sa fie un moment special nu fortat... Daca va tine cu adevarat la tine, te va astepta pana vei spune tu da! Meriti"a doua sansa"

| AnaMariaGerman explică (pentru FoxyM):

Mulțumesc mult pentru rãspuns! M-am convins cã pentru el o relație se consolideazã cu o noapte de amor. O sã vãd cum și ce o sã fac. Dar ați putea, vã rog, sã-mi spuneți și câteva amãnunte pe care le-am menționat în întrebare?

| cosmin986522 a răspuns (pentru AnaMariaGerman):

Si daca renunti la el si gasesti pe altul tot la fel o sa patesti, nu exista relatie fara sex, fii multumita ca vrea cu tine ca el ar putea sa se duca la altele si dupa tot tu o sa-l acuzi

| FoxyM a răspuns (pentru AnaMariaGerman):

Salutare! As putea vorbi cu tine maine in mesajele private de pe TPU! Daca sunt, iti pot raspunde si la aceasta intrebare si la altele!

| AnaMariaGerman explică (pentru FoxyM):

Chiar te rog! Mulțumesc!