Îi prefer pe ambii, se pune? Serios acum, dacă mai e şi cu-minte, bingo!, (mi-)e şi mai bun!
Pai depinde... daca e brunet e mai bine sa aiba ochii caprui, iar daca e blond e bine cu niste ochi albastrii in care sa te ineci ca intr-o mare.acm depinde totusi si de personalitate.si in plus si baietii cu ochii verzi sunt draguti. oricum eu nu ma iau dupa asa ceva.
Depinde.Am avut prieteni si cu ochii caprui si cu albastrii.Imi plac si-si.Nu imi plac ochii verzi.
Nu conteaza atat de mult ochii. orice baiat este frumos in felul sau cu sau fara ochi albastri sau fara muschi sau astea :d
Pt mine chiar nu conteaza
dar daca trebuie sa aleg atc albastrii.
bye . :*
In orice fel. Dar cu ochii ca mine cu cred ca e vreun baiat! Eu am ochii albastri cand e soare si frumos afara si gri cand ploua si e innorat.
In momentul de fata imi place de un baiat cu ochi verzi, dar asta chiar nu conteaza...nu ma intereseaza culoarea ochilor
Prefer ochii caprui, dar si ochii albastri sunt minunati.
Baietii cu ochii caprui, dupa parerea mea, sunt perfecti:X
Pai depinde...cunosc baieti bruneti cu ochii albastrii si ii urasc... urata combinatie, dar daca sunt blonzi sunt foarte dragutzi.Sunt si baieti blonzi cu ochii caprui pe care ii detest cel mai mult, dar daca au parus saten merge(pe acestia ii prefer in general)
Mutubal întreabă: