| Sebi00 a întrebat:

Fetelor prima data cand vedeti un baiat la ce va uitati.adica fata comportament fizic (de ex daca unu e facut dar nu arat bine si celalat e mai slabut si dragut care lati alege cu detalii va rog :X) Multumesc anticipant funda|:X

6 răspunsuri:
| xAdda a răspuns:

Paiii ala slabut si draguttlaughing) faza e ca nu doar asta conteaza ce e in exterior conteaza ce e in interior... orkm eu prima data cand vad un baiat ma uit la fata lui in special la ochi=p~

| RoXxy a răspuns:

Prima oara ma uit la ochi,apoi la buze,apoi la par(ala din caplaughing ), apoi la mainile lui.Mie imi plac baietii mai slabuti cu abdomenul plat nu matahale infoiate cu tot felul de prostii:p Bineinteles ca cel mai mult conteaza felul lui de a fi, de a gandihappy

| ღClauuღ a răspuns:

Pai eu prima data ma uit la un baiat la corp, la ochi si dupa la comportament.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Prima data ma uit la aspectul fizic. Daca imi place exteriorul sunt mai interesata de el, imi doresc mai mult sa ii cunosc si "interiorul", felul de a fi, de a gandi. Daca pe parcurs se dovedeste a nu fi un tip ok (educat, sincer, fara fite, fara smecherii aiurea) imi pierd pe loc interesul. Deci conteaza si aspectul fizic, dar mult mai putin decat interiorul.

| Simoneel a răspuns:

Deci. love struck prima data eu ma uit la fata. Daca-mi convine ma uit la corp. Apoi il urmaresc cum se conporta, iar mai apoi ma uit la mainibatting eyelashes Ador baietii cu mainile fine si ingrijite, si unghiile frumoase ( nu taiate din carne). Dupa ma uit la cat de ingrijit e ( la fata, maini, corp etc.) In 1 rand urasc baietii care asculta manele non-stop! God, baietii astia sunt cei mai x_x nepotrviti. (cocalari) :d si nu in ultimul rand. ador baietii care te surprind cu o floare, un maimutoi, cercei etc. Asa aleg eu baietii! happy Sper ca am ajutat, xoxo:*

| XciXci a răspuns:

Pai.eu de obicei trebuie sa il cunosc.si daca ar fi chiar asa l-as alege pe cel slabut si dragutbig grin