Deoarece nu vor sã parã prea deschise si sa fie vazute curve, totusi femeile pot avea mult mai multe tipuri de orgasme si au apetit mult mai mare ca noi.
Dar nu cred cã vor sã lupte pentru tipi care stiu deja cã pot avea sex usor, probabil isi doresc sa facã cu cineva care reprezintã un challenge, nu o pradã usoarã...
Vor prosti multi de care sa se foloseasca dar sa nu ofere nimic
Baietii sunt cuci, fetele sunt berze. Cucii umbla din cuib in cuib ca sa isi depuna ouale, berzele se intorc la acelasi cuib si sunt familiste convinse, perechile ramin pe viata uneori.
Pentru baieti, a fi cu o fata doar pentru o seara, poate fi suficient, o fata insa tinjeste dupa stabilitate, vrea un "cuib" al ei, vrea ceva care sa ii apartina, si nu doar pe moment. De aceea relatia inainte de sex e extrem de importanta pentru ele. Si de aceea cei ce merg la prostituate obtin decat o infima parte din ce ar putea primi, oricit de bine ar arata fata, oricit de stiutoare ar fi in domeniu, si de fapt in asta sta anormalitatea in privinta asta. Sexul trebuie sa fie visina de pe tort, nu aluatul insusi. Si cand e visina de pe tort, lucrurile sunt greu de descris, greu de pus in cuvinte, pentru ca nu poti exprima in cuvinte ce este si ce se intampla cand doua fiinte se unesc si sufleteste si fizic.
Sotia mea e uneori destul de pudica. Si destul de rusinoasa. Asa ti s-ar parea intr-un anumit context daca ai ajunge sa o cunosti. Insa crezi ca e asa si cand suntem doar noi doi? Te-ai insela daca ai crede asta. Faptul ca exista relatia in spate face ca sa fim extrem de degajati unul fata de celalalt, sa fim extrem de deschisi. Dar, gata, ca uite ca intru la chestii care poate nu ar trebui spuse! Ideea e ca, daca reusesti sa cladesti o relatie cu o fata, vei realiza ca relatia face sexul, ca e mai importanta decat el, nu sexul relatia, relatia fara sex, va exista in caz de nevoie, insa sexul fara relatie nu prea merge. Asta daca te gindesti la ce e mai bun din viata asta.
Depinde de la persoana la persoana.
Nu este nimic gresit in a face sex inainte de casatorie sau a nu avea o relatie cu persoana cu care itreti relatii intime doar ca din punctul meu de vedere trebuie cat de cat sa cunosti omul respectiv sa fi-ti prieteni etc nu sa iei un om de pe strada sau un vecin nou hai ca imi plac patratelele tale ne...
Si te intreb iar : in ce cercuri de femei te invarti tu? Si...cati ani ai tu? Ca daca stai printre d'astea de 15-16 ani, e normal sa pui intrebari de genul.
Si doi ti am pus o data o intrebare dupa ce ai facut o afirmatie mincinoasa despre mine, ai spus ca eu am refuzat fete si ca ma intereseaza doar cele frumoase, inca astept dovada aia cu afirmatia mea, nu eu nu am refuzat nimic voi va dati cu vrajeala ca conteaza sufletul apoi bagati minciuna cu pai stii nu ne potrivim )))))))))))))) fiti ma sincere de la bun inceput, am cunoscut o fata care chiar e sincera
Poate eram sarcastic https://ro.wikipedia.org/wiki/Sarcasm
Pentru că nu au prea multe cunoștințe despre "cu ce se mănâncă" și faptul că a face sex presupune să dai niște haine jos și să descoperi niște zone. Unele sunt complexate și asta le face să le fie rușine.
De cand sexul e ceva firesc? De ce acele fete sunt imature? Nici nu e ok sa vorbesti despre asta in public, e ceva intim. Tu esti imatur!
Păi abordează cu acest subiect (sexul) pe o fata de 18-19 și pe o doamna de 30-35 ca sa vezi cum difera maturitatea...