anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor raspundeti la urmatoarelrintrebari cu DA sau NU dupa care motivati raspunsurile:
1. Ati face oral?
2. Ati inghite sperma?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, eu una consider ca a face sex oral persoanei iubite nu e ceva iesit din comun,daca o faci doar cu un partener cu care ai o relatie serioasa,eu nu am facut dar nu vreau sa fiu ipocrita si sa spun ca nu as face-o sub nicio forma, nu stiu ce imi rezerva viitorul, camdeodata nu m-am simtit pregatita pentru asta si cel putin acum spun ca nu as face-o.
In legatura cu inghitirea spermei e deja prea de tot.Adica,sa ii faci sex oral e o chestie,dar totusi sa ii si inghiti sperma mi se pare cam nasol sa ajungi sa faci chestia asta,dar nah fiecare cum considera, multe fete fac asta ca sa se simta partenerul bine s ail excite, totusi sunt si alte forme de a excita partenerul nu sa se ajunga la asa ceva.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dreamgirl16 a răspuns:

Nuu siii nuuuuuuuuuuuuustraight face

| Siimooona a răspuns:

Da si da. Pentru ca imi place sa mi stiu partenerul satisfacut, pentru ca tin la el si pentru ca nu-mi displace. Sexul oral nu e ceva iesit din comun intre persoanele care se cunosc bine. Sunt de acord cu el insa nu oferit asa oricui.

| nebunu_5532 a răspuns:

Toate fac sex oral insa nu toate inghit. Toate prietenele pe care le-am avut mi-au facut sex oral dar doar citeva au inghitit.

Întrebări similare