Depinde daca fata aia e la menstruatie sau ovulatie, vezi tu fetele difera extrem de mult in functie de ciclul lor, presupun ca la ovulatie un barbat frumos are sanse mai mari ca daca ea e la menstruatie, toate studiile au demonstrat ca la ovulatie dorinta sexuala feminima explodeaza la propiu
Jasmina00 = de unde sti tu ceea ce va atrage pe voi toate? totusi de ce e mare zona asta a prieteniei daca voi apreciati aceste lucruri? sa mai clarific inca o data nu noi prin propia noastra vointa placem pe cineva si involuntar placem pe cineva,degeaba e ala inteligent,isi face cadouri,isi vorbeste romantic daca nu simti nimic fata de el, singurul lucru care determina dorinta sexuala este aspectul fizic restul sunt povesti, asa zis sufletul conteaza, ca experiment invit pe oricine sa-si puna o poza cu un biat frumos vs unu urat sa vada diferenta, fetele vad baieti astfel = surori masuline sau iubiti, asta este determinat de aspectul fizic a lor
Https://www.sciencedaily.com/releases/2017/04/170404104722.htm
When mothers and daughters have to choose potential partners, they do not look much further than skin deep. Mothers will choose a man who is only reasonably attractive for their daughters. Daughters on the other hand prefer an attractive man, no matter how respectful, friendly, or intelligent he may be.
in traducere mamele prefera un barbat de casa pentru fata lor dar fetele prefera un barbat frumos indiferent de inteligenta, comportament etc
Nu, nu as face sex cu el!
Trebuie sa stii ca la noi, fetele, nu se intampla erectiile ca al voi, cand vedeti un corp frumos de femeie.
Pe noi ne atrag baietii draguti, dar cu creier, ne atrag gesturile romantice, vorbele frumoase, sa ne cunaostem si ami vedem.
Nici o fata cu creier nu ar accepta sa faca sex imediat un tip indiferent cat de bine arata, ti-am mai explicat, la noi nu se scoala nimic, deci, suntem dispuse sa asteptam si sa ne convingem ca merita.
Personal nu m-as duce nici daca ar arata super bine si nici daca mi-ar da un milion de dolari, pentru simplu motiv ca la femeie sentimentele trec prin inima, nu prin pantaloni ca la voi baietii.
Nu toate sunt asa.Ai fi uimita cate femei sunt care ar sari pe unu in club sau mai stiu eu unde.Du-te in UK sa vezi cum sunt femei care nu stiu cu cine au ramas insarcinate.
Ma rog, daca tu faci parte din "celelalte" care nu s-ar da in laturi de la sex dupa prima ocheada prin parc, este treaba ta, dar eu am sa ma cobor atat de jos niciodata, indiferent cat de bine ar arata masculul.
Nu stiu ce-ai inteles din ce-am zis.Ma rog, nu imi bat capul.
Am inteles, ce ai scris!
Nu-s femeie, dar mediul joacă un rol important în viața sexuală, deci probabil în astfel de condiți tipul ar fi refuzat, dar dacă s-ar fi întânit exact cu același tip necunoscut dar atractiv într-un club de noapte, era mari șanse ca să fie acceptat.
Pai cum sa fie de incredere daca l-ai cunoscut de cateva minute? In fine, oricum nu are relevanta daca e de incredere sau nu, o femeie normala la cap nu se ****e cu tot ce misca. Plus ca noua nu ni se scoala nimic cand vedem un tip ce arata bine, de exemplu eu nu am simtit niciodata atractie sexuala vazand un tip aratos.
Asta spunema si eu, ca femeile nu au "erectii" precum barbatii, deci, nu le vine pofta de sex instantaneu.
Dar sa nu uitam, userul care a pus intrebarea este un copilas, interesat sa afle daca va putea sa dea el gata femeile, doar printr-o aparitie de don juan.
Nesemnificativ de altfel, ca daca nu are ceva in cap, nu ma uit la el nici cu fundul, indiferent cat ar fi de aratos, sau musculos.
Nu te cred. Sau ești frigidă?