| theStar a întrebat:

Fetelor, sa spunem ca vine un tip necunoscut/cunoscut la voi si va invita in oras. el e urat, nu e genul vostru.etc...ce ii spuneti ca sa ii refuzati invitatia?laughing eu una ma confrunt des cu aceasta problema...cum scapati de ei.deci atunci cand va invita in URAT in oras ce ii spunetilaughing? .si daca insista?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa categoisim pe oricene drept urat pentru aspectu fizic tongue

Si nu trebuie sa uiam k fiecare dintre noi are sentimente, care se ransc foare usor.
Adevarul doare si din punctul meu de vedere decat sa il ranesti mai bine il minti happy. De exemplu eu spun ca am prieten sau k nu pot sa ies sau un NU raspicat si clar s faptul ca nu am de ce sa ii dau explicatii big grin. :d cam dur dar asta este. happy
Te inteleg happy eu vaga experenta in domeniu. Am rabit multe inimi asa tongue insa mereu mi a placut insistenta ia cu limita happy
Acum eu sper sa te descurci in continuare :. iti urez mult succes la refuzathee heekisskisskiss

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pe mine niciodata nu m-a interesat cum arata un babat. Imi plac barbatii inteligenti si interesanti, nici pe departe cei frumosi.

| CevaNormal a răspuns:

Simplu :NU!, si daca nu intelege, te porti cu el rece si fara timidare, si fara sa-i dai motive sau sperante goale,winking

| Encore a răspuns:

Zici : Nu pot, am prieten, imi pare rau!

| Betty18 a răspuns:

Ii refuz le spun ca nu vreau sa ies sau zic vreo minciuna:ca am prieten de 25 de ani care este foarte posesivlaughingse sperie si pleacalaughing

succes

| ViVi a răspuns:

Păi îl refuzi ce ai putea face altceva laughing?

| Liada a răspuns:

Ii zic ca am prieten...sau ca sunt tare ocupata...si atunci cand insista simplu ma intorc si plec

| Notme a răspuns:

Imi pare rau dar am prieten/azi nu pot/vreau sa ma concentrez asupra scolii si nu am timp de iesiri. ii spui cu un ton placut si fara sa il jignesti in vreun fel sau se gandeasca ca il refuzi pentru ca e urat!

| Mixed a răspuns:

Spun ceva de genul..."Scuze dar nu am timp .sunt foarte ocupata cu scoala! la vara daca am timp! " la Vara sunt in vacanta deci nu are de unde sa ma ialaughing
sau ii spun simplu "NU pot .am prieten si se supara! si nu vreau!"

asta cu prietenu merge mereu laughing

| buburuzaucigasa a răspuns:

Îi explici ca nu este genul tau și ii mulțumești pentru invitație.

| NoName0011 a răspuns:

Du-te ma de aici. n-am timp de tinelaughing... simplu nu?laughing

| traumatizaNtu a răspuns:

Am o fosta prietena care m-a refuzat prima data: "mai omule mai, iti spun clar: vad ca nu vrei decat sex de la mine si iti spun de pe acum ca nu o sa se intample: nu vreau sa ma f. cu tine." La momentul respectiv a fost foarte eficienta, mai ales ca nu am mai insistat.

| theStar explică:

Ma refeream la ce ii spuneti exactstraight face..replica