anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor (si nu numai), sa presupunem ca in trecutul indepartat (anii 2011 - 2014) ati discutat cu un baiat (la vremea aceea) (in momentul de fata voi avand 30 de ani iar el, cu aproximativ 2 -3 ani mai mare ca voi), acel baiat (la vremea respectiva), locuia in Spania, iar voi intr-un sat de provincie, totusi trecand (la vremea respectiva) prin tara la familie si prieteni (mama lui facandu-va 'lipeala'), atunci cand era in tara el venea zi de zi la voi, de fapt, noapte de noapte happy (si NU!, nu va ganditi la chestii kinky straight face), va spunea adesea ca va iubeste iar voi erati de genul, si eu straight face happy ", intelegeti ¿ ('miroseati ' ceva...), tipul avea 101% ACEST! tip de FIZIONOMIE! (ceea ce nu ajuta) si gandire / comportament (desi voi, la vremea respectiva NU BANUIATI NIMIC din CE VA URMA...)
https://youtu.be/IcWUy754seA
https://youtu.be/UaXqj5CBtMU

Tipul, mai avea o iubita in Spania, spanioloaica (de care voi ati aflat pentru ca ea i-a " sustras " telefonul si v-a sunat, spunandu-va prima data intr-o romana - spaniola ca "va invita la o intalnire in trei", inchizand rapid telefonul (telefonul EI!), apoi, sunandu-va din nou si explicandu-va / rugandu- va sa nu-i luati barbatul, in spaniola. Inchizand din nou.

Voi i-ati spus "iubitului", barbatului EL JURAND ca niste amici (care doar s-au intamplat sa fie fete straight face ), v-au facut o gluma (proasta) i-au sustras telefonul in timp ce era la discoteca
"L-ati chestionat" si i-ati dat nr de telefon al 'amicei' iar ea nu v-a mai sunat de atunci, el spunandu-va (dupa) ca a rezolvat situatia si tipa / 'amica' nu va va mai suna / deranja niciodata".
(El fiind tot in Spania la momentul desfasurarii acestui "eveniment").
Cu putin timp inainte de acest eveniment (doua saptamani) el fiind in Romania, langa voi, spunandu- va ca va iubeste, venind cu voi la biserica si incercand sa fie 'foarte apropiat de voi', un ingeras happy, la propriu! happy
O alta amintire, este "banditule" - asa, ii spunea mama lui, cand calca pedala de acceleratie, fiind si 'soacra' (mama fetei in masina) si el avand anumite tresariri cand ii suna telefonul.

In Spania, la scurt timp dupa incidentul cu "apelul amicei' (o saptamana), el este incatusat de catre Politie pentru trafic de droguri, "tinut de 6' si ceva in legatura cu transportul unui cadavru; primeste 3 ani cu executare si 7 ani interzicere de a parasi tara.
Stirea apare in unul din ziarele locale si in mediul online. Erau mai multi complici.
Inainte de acest eveniment iubita lui din Romania investigheaza ...si afla ca el are o fetita. Cuiva i-a "scapat porumbelul". Ea se desparte de el cu cateva zile inainte ca el sa ajunga la puscarie.

Tipul o suna si din puscarie (face rost de un telefon 'pe sub mana', ii spune ca o iubeste si ca ii pare rau iar ea il incurajeaza).
Ea isi schimba nr (si evita sa mai vorbeasca cu mama si bunica baiatului, care o curteaza ele.)

El revine ACUM in tara.
Ce se poate intampla?
(Povestea e pe scurt si 100% REALA, din pacate).

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ea ii da papucii!
The end!

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Papucii i-au fost dati inca din anul 2013 / 14

https://www.tpu.ro/......-adica-de/

Dupa cum vezi, Definitiv si Irevocabil :)
!

Trebuia sa-i declar raspunsul castigator lui sadrian!

Pacat ca nu se pot declara doua 2 raspunsuri castigatoare!

10 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Se pot intampla multe, iti recomand sa il eviti. Incerci sa-l faci sa creeada ca te simti dezirabil in prezenta lui/ ai vreo relatie in curs etc. Eu nu as risca, mai ales ca nu a fost optiunea ta, a fost o idee bagata pe gat.

| anonim_4396 explică (pentru stef87):

Daca cumva pare ca ma tem de el / mi-e frica de ceva... DOAR PARE!
happy

DACA EL E DRACU', EU... SUNT M A M A DRACULUI!

happy SI NU GLUMESC!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Spania, sat, amanta, puscarie, 2014, inapoi in sat, mama, fosta...
Astea-s etichete care iti asigura o viata de rahat.
Ce naiba mai vrei sa vezi la el? Cum imprumuta bani ca sa joace la pacanele, devine alcoolic, isi bate membrii familiei si moare de ciroza la 40 de ani?
Intinde-ti antenele spre o viata macar mediocra. Daca tot esti la sat, cauta un baiat care munceste si isi doreste o familie. Lasa-l pe Daddy Yankee in pace, ca oricum e genul care se indragosteste doar de minore.
Daca te cauta, vorbeste-i sec. Daca insista, depune o plangere pentru hartuire.

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu stiu daca si-ar bate membrii familiei...
Era genul ' cu sentimente ' pentru care Familia era pe plan planul principal, mereu spunea ca cel mai mult tine la bunica lui care ia oferit o ' educatie spirituala ' ( gen, imi spunea ca, impreuna cu ea, find crescut de ea happy, mergea mereu la biserica, si ca din pacate s-a indepartat de la acele Cai... & o spunea cu acel tip de regret in suflet... )
( apropos, bunica lui a murit acum aproximativ 2 ani iar el, din cauza prostiilor pe care le-a facut nu a putut nici macar sa o conduca pe ultimul drum ).

Lasa-l pe Daddy Yankee in pace, ca oricum e genul care se indragosteste doar de minore.
Aici, trebuia sa-ti fi oferit si vot Amuzant happy

Daca te cauta, vorbeste-i sec. Daca insista, depune o plangere pentru hartuire.

Daca ' insisted " IL ARESTEZ! EU! ( SI, EVIDENT NU INTR-UN MOD EROTIC! )
O sa ajunga sa sune el la Politie, doar sa scape!

SI NU GLUMESC!
DELOC!

Intinde-ti antenele spre o viata macar mediocra. Daca tot esti la sat, cauta un baiat care munceste si isi doreste o familie.
Asta incerc sa fac!

https://www.tpu.ro/......un-barbat/

Ai putea te rog raspunde intrebarii?

| Mosotti a răspuns:

Ea nu il mai vrea, asta se va intampla.

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Damn Right!

Si Asta!, NU PT CA A FACUT PUSCARIE!
La momentul oportun, acel moment din timp, din trecut, cand el a fost arestat!, DACA ERA CORECT!, MACAR! LA CAPITOLUL " RELATIE! " ( lasand la o parte " loc de munca"! )... eu eram inca de partea lui!
Dar el, A ASCUNS INFORMATII PRETIOASE, PT MINE! happy SI, DE MINE!

Fata care m-a contactat era fosta lui peietena, de care voia sa se desparta, cica pentru mine! Sau, pentru prostiile lui!
Fata mi-a spus ca ia luat telefonul cand el si la uitat pe canapeaua discotecii, dar ca nu au avut NIMIC de-a face impreuna! ( vazand ca sunt sincera cu ea, a fost, cred eu, destul de sincera cu mine! Nu mi s-a parut ca incearca sa ma faca geloasa. ) DAR!, ajungand la partea " de cand cu tine?", " de cand cu tine? " am ajuns la o intercalare de 4 luni si! Adica, el era deja cu mine, dar eu nedadandu-i un raspuns cert & prompt, o atitudine total pozitiva, fiind mereu gen straight face, el mai umbla si cu ea! Deci si cu ea, si cu mine! Apoi, cand credea ca eu cat de cat l-am acceptat, a renuntat de tot la ea! Un fel de joc, pentru el!

Ea, vazand cred schimbarile & atitudinea lui, a presimptit ceva - asa ca, a actionat de cuviinta! happy Intr-o criza de gelozie, m-a sunat de la locul de munca in pauza de masa! De mai multe ori, dar in ultimul apel am reusit si sa vorbim putin! Am discutat cum sa-l impartim! laughing ( glumesc, evident ). Chestia e, ca ea mi-a spus ca " negresit, ma va suna din nou fie in aceea seara fie maine ", ea fiind la servici.
Seara insa, cine crezi ca ma suna?!

N-ai ghicit!

EL!
Ma prefac ca nu stiu nimic, vorbim putin, el, dupa cateva minute : " te iubesc! ", la care eu: " Poftim?! ", el repeta, crezand ca n-oi fi auzit eu sau s-a luat semnalul, atunci... EU IZBUCNESC CA RAZBOIUL DINTRE RUSIA SI UCRAINA! happy
Ii spun cate ceva pentru a-l face sa recunoasca, IL CONFRUNT!, el mi le contracareaza pe toate incercand sa ma linisteasca! happy
La care, se enerveaza, din lipsa de argumente! Se enerveaza pe ea!, si imi spune ca " se vor intalni fata in fata si ii va cere explicatii! ", dar mai intai " o suna!"
Nu bag multe in seama, si eu fiind nervoasa!
El: " jur ca e doar o amica"! straight face

Apoi, fac cercetari, INVESTIGEZ! happy si cu putin noroc, aflu un adevar si mai neasteptat! Are si o fetita!

Ii spun ADIO!, INAINTE DE A AFLA ACEST ULTIM ADEVAR! ( cand am aflat asta, el era deja la puscarie! )

Snecherie pe el ceva incredibil!
( Multee de povestit! ) - dar las asa, si intreb doar: Tu de ai fii femeie l-ai ierta?! CU ADEVARAT?! AI PUTEA TRECE PESTE TOATE?! Ti-ai mai dori ceva cu el?! Vreodata?!

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde daca l-as ierta, daca a mintit nu l-as ierta!