Papucii i-au fost dati inca din anul 2013 / 14
https://www.tpu.ro/......-adica-de/
Dupa cum vezi, Definitiv si Irevocabil :)
!
Trebuia sa-i declar raspunsul castigator lui sadrian!
Pacat ca nu se pot declara doua 2 raspunsuri castigatoare!
Se pot intampla multe, iti recomand sa il eviti. Incerci sa-l faci sa creeada ca te simti dezirabil in prezenta lui/ ai vreo relatie in curs etc. Eu nu as risca, mai ales ca nu a fost optiunea ta, a fost o idee bagata pe gat.
Daca cumva pare ca ma tem de el / mi-e frica de ceva... DOAR PARE!
DACA EL E DRACU', EU... SUNT M A M A DRACULUI!
SI NU GLUMESC!
Spania, sat, amanta, puscarie, 2014, inapoi in sat, mama, fosta...
Astea-s etichete care iti asigura o viata de rahat.
Ce naiba mai vrei sa vezi la el? Cum imprumuta bani ca sa joace la pacanele, devine alcoolic, isi bate membrii familiei si moare de ciroza la 40 de ani?
Intinde-ti antenele spre o viata macar mediocra. Daca tot esti la sat, cauta un baiat care munceste si isi doreste o familie. Lasa-l pe Daddy Yankee in pace, ca oricum e genul care se indragosteste doar de minore.
Daca te cauta, vorbeste-i sec. Daca insista, depune o plangere pentru hartuire.
Nu stiu daca si-ar bate membrii familiei...
Era genul ' cu sentimente ' pentru care Familia era pe plan planul principal, mereu spunea ca cel mai mult tine la bunica lui care ia oferit o ' educatie spirituala ' ( gen, imi spunea ca, impreuna cu ea, find crescut de ea , mergea mereu la biserica, si ca din pacate s-a indepartat de la acele Cai... & o spunea cu acel tip de regret in suflet... )
( apropos, bunica lui a murit acum aproximativ 2 ani iar el, din cauza prostiilor pe care le-a facut nu a putut nici macar sa o conduca pe ultimul drum ).
Lasa-l pe Daddy Yankee in pace, ca oricum e genul care se indragosteste doar de minore.
Aici, trebuia sa-ti fi oferit si vot Amuzant
Daca te cauta, vorbeste-i sec. Daca insista, depune o plangere pentru hartuire.
Daca ' insisted " IL ARESTEZ! EU! ( SI, EVIDENT NU INTR-UN MOD EROTIC! )
O sa ajunga sa sune el la Politie, doar sa scape!
SI NU GLUMESC!
DELOC!
Intinde-ti antenele spre o viata macar mediocra. Daca tot esti la sat, cauta un baiat care munceste si isi doreste o familie.
Asta incerc sa fac!
https://www.tpu.ro/......un-barbat/
Ai putea te rog raspunde intrebarii?
Damn Right!
Si Asta!, NU PT CA A FACUT PUSCARIE!
La momentul oportun, acel moment din timp, din trecut, cand el a fost arestat!, DACA ERA CORECT!, MACAR! LA CAPITOLUL " RELATIE! " ( lasand la o parte " loc de munca"! )... eu eram inca de partea lui!
Dar el, A ASCUNS INFORMATII PRETIOASE, PT MINE! SI, DE MINE!
Fata care m-a contactat era fosta lui peietena, de care voia sa se desparta, cica pentru mine! Sau, pentru prostiile lui!
Fata mi-a spus ca ia luat telefonul cand el si la uitat pe canapeaua discotecii, dar ca nu au avut NIMIC de-a face impreuna! ( vazand ca sunt sincera cu ea, a fost, cred eu, destul de sincera cu mine! Nu mi s-a parut ca incearca sa ma faca geloasa. ) DAR!, ajungand la partea " de cand cu tine?", " de cand cu tine? " am ajuns la o intercalare de 4 luni si! Adica, el era deja cu mine, dar eu nedadandu-i un raspuns cert & prompt, o atitudine total pozitiva, fiind mereu gen , el mai umbla si cu ea! Deci si cu ea, si cu mine! Apoi, cand credea ca eu cat de cat l-am acceptat, a renuntat de tot la ea! Un fel de joc, pentru el!
Ea, vazand cred schimbarile & atitudinea lui, a presimptit ceva - asa ca, a actionat de cuviinta! Intr-o criza de gelozie, m-a sunat de la locul de munca in pauza de masa! De mai multe ori, dar in ultimul apel am reusit si sa vorbim putin! Am discutat cum sa-l impartim! ( glumesc, evident ). Chestia e, ca ea mi-a spus ca " negresit, ma va suna din nou fie in aceea seara fie maine ", ea fiind la servici.
Seara insa, cine crezi ca ma suna?!
N-ai ghicit!
EL!
Ma prefac ca nu stiu nimic, vorbim putin, el, dupa cateva minute : " te iubesc! ", la care eu: " Poftim?! ", el repeta, crezand ca n-oi fi auzit eu sau s-a luat semnalul, atunci... EU IZBUCNESC CA RAZBOIUL DINTRE RUSIA SI UCRAINA!
Ii spun cate ceva pentru a-l face sa recunoasca, IL CONFRUNT!, el mi le contracareaza pe toate incercand sa ma linisteasca!
La care, se enerveaza, din lipsa de argumente! Se enerveaza pe ea!, si imi spune ca " se vor intalni fata in fata si ii va cere explicatii! ", dar mai intai " o suna!"
Nu bag multe in seama, si eu fiind nervoasa!
El: " jur ca e doar o amica"!
Apoi, fac cercetari, INVESTIGEZ! si cu putin noroc, aflu un adevar si mai neasteptat! Are si o fetita!
Ii spun ADIO!, INAINTE DE A AFLA ACEST ULTIM ADEVAR! ( cand am aflat asta, el era deja la puscarie! )
Snecherie pe el ceva incredibil!
( Multee de povestit! ) - dar las asa, si intreb doar: Tu de ai fii femeie l-ai ierta?! CU ADEVARAT?! AI PUTEA TRECE PESTE TOATE?! Ti-ai mai dori ceva cu el?! Vreodata?!
Depinde daca l-as ierta, daca a mintit nu l-as ierta!